DD 250 E 10 SPYDER PAZAR YADA PAZARTESİ TESLİM ALIYORUM SİZİNLE TANIŞMAK GÜZEL.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)DD 250 E 10 SPYDER PAZAR YADA PAZARTESİ TESLİM ALIYORUM SİZİNLE TANIŞMAK GÜZEL.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldiniz. Kendinizden biraz daha bahsetseniz. Biz de memnuniyetle Halil İbrahim Soframıza buyur etsek.. Sefalar getirdiniz efendim.. :|
"CaRPe DieM"
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Hoşbulduk sanırım tamda yerini bulduk :mrgreen: çocukluktan beri bu tarz motor hayalim vardı işten güçten fırsat bulamadım 1 yıl önce mc 150 mondial ile başladım bukadar sabredebildim bu arada forumu çok kullanmayıda bilmiyorum nasıl foto yüklenir nasıl tanışılır artık yardım edersiniz![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)İstediğiniz yardım olsun.. :| Meslek nedir, aile durumları, şehrin neresindensiniz vs.?
Tanışma faslı bu şekilde oluyor zaten, sonrası da forumdan kopmazsanız hoş sohbet muhabbet-samimiyetle artıyor :|
Foruma resim yükleme hakkında bilgi için de BURAYA tıklamanız yeterli :|
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Barış aramıza hoş geldin :D
ne güzel hayallerine kavuşmana son adım kalmış işallah hayırlısıyla o adımıda atar ve aramızda yerini alırsın![]()
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Celil abi gördüğüm kadarı ile burda fenomen olmuşsun tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hem fenomen hem mütevazı :|
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)