Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    besim senin boyuna daytona daha uygun daytonanın kartal gidonlu olan modelide var üzerine otur bak hangisinde rahat ediyorsan ona yönelirsin süspansiyon ve artçı rahatlığı 250e-9 eski kasalarda daha rahattır daytona ve spyder daha sert süspansiyondur ama sert süspansiyonun avantajıda yolda motor zıplamaz yola daha iyi tutunur
    ikinci elde 250e-9 kasalar artık piyasadan çekilmeye başladı artık piyasa daytona ve spyder e döndü satarken bu önemli
    Kesinlikle Celil abiye katılıyorum sonra pişman olma 3-5 kuruş farketmez fiyat farkı bencede daytona sende daha iyi duracak ayrıca çift disk olayınıda düşünmene gerek kalmaz

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kesinlikle Celil abiye katılıyorum sonra pişman olma 3-5 kuruş farketmez fiyat farkı bencede daytona sende daha iyi duracak ayrıca çift disk olayınıda düşünmene gerek kalmaz
    Bi gideyim bu akşam oturayım daytona belki inmek istemem bu olay tamamen oturunca belli oluyor, mesela senin spyder bana hiç uymadı ama 9b tam oturdu bi de daytona ya oturmak lazım

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ve sonuç Besim motorunu aldı tercihi 250 9 B oldu sanırım persembe teslim alıcak halen yolda dönünce paylsıcaktır

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonuç Besim motorunu aldı tercihi 250 9 B oldu sanırım persembe teslim alıcak halen yolda dönünce paylsıcaktır
    hayırlısı olsun demekki onda kendini rahat hissetti

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hayırlı olsun kazasız belasız :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Kafam çok karışık bir şekilde aranıza katıldım... bkz. başlık
    Sayenizde kafam çok net....bkz. resim

Bugün yanıma hanımı aldım Yüksel Abinin mekanına gittim. Hanımı da aldım çünkü %70 onunla binerim motora.
    Öncelikle Celil Abinin selamını ilettim. Yüksel Abinin de sana çok selamı var Celil Abi. Gittiğimde aklımda Daytona mı yoksa klasik 9b mi sorusu vardı. İki motorunda kartal gidonlu olaanı mevcuttu. İkisine de baktım oturdum hatta hanımı da arkaya oturttum. Daytonanın görüntüsü hem daha büyük hem daha güzel kabul. 900 TL lik fiyat farkını hiç düşünmedim bile sonuçta bir kere alınıyor. Fakat ben 9b de yakaladığım o hissi yakalayamadım Daytona da bana uymadı yani. Bana uymadığı gibi hanıma hiç uymadı arka koltuğu da çok rahatsız. Yani ben orada görüntümü konformu sorusuyla karşılaştım konforu seçtim. Makinamın peşinatını verdim üzerine satılmıştır yazdırttım plakasıyla ruhsatıyl auğraşacam inşallah

Başta Celil Abi olmak üzere tüm sorularımı sabırla cevaplayan herkese teşekkür ederim. Motorumu aldıktan sonra ilk buluşmada herkes tanışmak üzere....

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    besim a.s. hayırlı olsun herşeyden önemli olan senin içine hangi motor sindiyse odur gerisi boş güle güle kullan allah kaza bela vermesin

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayırlı olsun.. kazasız belasız diyelim o zaman )

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafam çok karışık bir şekilde aranıza katıldım... bkz. başlık
    Sayenizde kafam çok net....bkz. resim

Bugün yanıma hanımı aldım Yüksel Abinin mekanına gittim. Hanımı da aldım çünkü %70 onunla binerim motora.
    Öncelikle Celil Abinin selamını ilettim. Yüksel Abinin de sana çok selamı var Celil Abi. Gittiğimde aklımda Daytona mı yoksa klasik 9b mi sorusu vardı. İki motorunda kartal gidonlu olaanı mevcuttu. İkisine de baktım oturdum hatta hanımı da arkaya oturttum. Daytonanın görüntüsü hem daha büyük hem daha güzel kabul. 900 TL lik fiyat farkını hiç düşünmedim bile sonuçta bir kere alınıyor. Fakat ben 9b de yakaladığım o hissi yakalayamadım Daytona da bana uymadı yani. Bana uymadığı gibi hanıma hiç uymadı arka koltuğu da çok rahatsız. Yani ben orada görüntümü konformu sorusuyla karşılaştım konforu seçtim. Makinamın peşinatını verdim üzerine satılmıştır yazdırttım plakasıyla ruhsatıyl auğraşacam inşallah

Başta Celil Abi olmak üzere tüm sorularımı sabırla cevaplayan herkese teşekkür ederim. Motorumu aldıktan sonra ilk buluşmada herkes tanışmak üzere....

Hayırlı olsun Besim, güzel günlerde binin inşallah Bende de bu makine vardı, arka koltuğu ne kadar daytonaya göre rahat gibi gözüksede biraz yol yapınca çok rahatsız etmeye başlıyor. Bu sebeple yengeyle bineceğin için biraz kullandıktan sonra bir döşemeciye gidip koltuğun orjinalliğini bozdurmadan genişletirsen yenge daha rahat eder. Bende eşimle bindiğim için oradan tecrübeliyim Tekrar hayırlı olsun

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar, motorumun faturası kesildi yarına ruhsat ve plaka için emniyetten randevu alacağım. Benim nuüfusum eyüp'e kayıtlı ama iş yerim Arnavutköyde olduğu için gün içinde Eyüp Emniyet Müdürlüğüne gidip gelmem çok sıkıntı yaratır. Bu nedenle işlemlerimi Arnavutköy Emniyetinden yaptırmam mümkün mü yoksa ben Eyüp nüfusuna kayıtlıyım diye illa Eyüp'e mi gitmem gerek.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)