Öncelikle Herkese Selamlar,
Yaşım 32 İstanbul'da yaşıyorum. Aranıza yeni katıldım demek isterdim ama motorumu henüz almadığımdan katılamadım. Regal Raptor'la geçenlerde benim kuzenin aldığı spyder modeliyle tanıştım. Bugün gidelim bana da bir tane aalalım dedik gittiğimiz yerde kafam karıştı. Bu RR ları en iyi siz tanırssınız bana da bi anlatsanız da bi haftassonu hep beraber çıkıp dolaşsak. Şimdi size kısaca aklıma takılanları anlamadıkları madde madde yazayım.
1. Benim Kuzen geçen hafta Regal Raptor 10 spyder gibi bi ismi olanını aldı. Ön lastik bayağı ilerde T gidon şeklinde bi alet. Ben bi tur attım sırtım ağrıdı gidon bana göre değildi galiba T gidon çok rahatsız geldi öne doğru eğilmek zorunda kaldım. Bu sebeple bugün gittiğimizde yine 250 cc lik ama gidonu T değilde kıvrılıp sürücüye doğru gelen tiplerden 1 tane beğendim. Hem benim beğendiğimin ön lastiği de normal duruyordu çok ileride değildi. Galiba 9b modeliydi. Satıcıyla oturduk pazarlık yaptık 7000 TL ye en son fiyat verdi. motorun modeli 2013 değil 2012 ydi. Sizce fiyat yüksek mi?
2. Gerek benim kuzenin gerek benim beğendiğim tip olsun 250 cc olduktan sonra hepsinin hp si aynımıdır. Kaç hp dir bu 250 lik makinalar.
3. Ben satıcıya direk alıyorum demedim bir de 2. ellerine bakim dedim. Eve geldim internete girdim bol miktarda 2. eli var. Fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Sanıyorum benim beğendim model 9b olanıydı fakat ikinci eldeki 9b leri büyük çoğunluğu T gidon benim istediğim türde çok az var. Mesela 5 tane 2509b yazan ilan varsa 4 tanesi T gidondu 1 tanesi diğer türden. Modeli dahi aynıyken bu gidon işi nasıl ayırt ediliyor?
4. 2. El bir makina buldum satıcıssıyla görüştüm yarın gidip bakacağım anlaşırsak almayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17793537/detay
ilanındaki makina benim bayide sıfır olarak baktığım makinanın aynısı fakat bayideki cihazın ön tekerinde çift disk vardı diye hatırlıyorum. Neyse bu Regal Raptorların üzerlerindeki lastikler sağlıklımıdır yoksa alınca hemen değişmek gerekirmi?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...
Saygılar...

Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)
spyderimi teslim aldım 4 gündür izine ayrılmıstim yarın resimleri paylaşırım fakat bu adamı ikna edemedim nikinde yazdıgi gibi kro değildir