| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)Bodrumda olmak var gerçekten her zaman bi gezilecek yeri var her yeri ayrı cennet
Alp ayrıca senin oğlan arkadan ağlamıyormu benide götür diye
Benim rahmetli peder zamanında java kullanırdı gideceği yere benide götürmesi için yapmadığım şebeklik ,arsızlık kalmazdı
seninki biraz uslu gibi:9
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)1 gün önce gazını aldık onun:mrgreen:..bu tür yollar için henüz küçük olduğunun bilincinde abisi![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hey maşallah bee tecrübe akıyor, karelere bakBirgün biz de katılırız inşallah bu ekibe o yolarda.. :|
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)onur duyarız efem![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maşallah alp kafa dengi sürekli yol aldıgın tecrübeli arkadaşlarla yol yapmanın keyfi bir başka insan güvenle keyifle yolun tadını çıkarıyor yaz tatiline gelince işallah birlikte yol yapma fırsatımız olur
bu arada resimlerde çok iyi emeğine sağlık![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)aynen öyle Celil..aramızda intruder ve mt-01 de vardı..ama herkes toplu sürüşün bilincinde..son derece güvenli ve eğlenceli bir sürüş oldu.brifingte liderliği abime verdik(55000 km lik adam ne de olsa)..ancak toplu sürüş deneyimi yok du..ama anlatılanları müthiş uyguladı..ben de artçı oldum..herkes keyif aldı..yolu uzatmak istiyorlar o derece yani...herkesi bekleriz![]()
.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)nasıl bir canavardır o MT-01 yaa![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Yakışı nasıl ki acep.. içiyo mudur kiNasıl bi tork vardır ki.. Fotolarda gördüm, acaba dedim yaa.. Versys'e de benziyo, ama MT-01'dir dedim yaa
![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)