Deme öyle Erkanım :( Ben de bin pişmanım, zaten isteyerek de yakalanmadım, bubi tuzağı gibiydi..
Artık slogan yazıcaz
Fazer: Her yol motoru... :?
Cihan: Her yol şoförü... Ya da pilotu, herneyse..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Deme öyle Erkanım :( Ben de bin pişmanım, zaten isteyerek de yakalanmadım, bubi tuzağı gibiydi..
Artık slogan yazıcaz
Fazer: Her yol motoru... :?
Cihan: Her yol şoförü... Ya da pilotu, herneyse..
"CaRPe DieM"
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Abi eziyet çekmişsiniz gerçekten de zehir olmuş gibi ya.Neyse yine sağ sağlim gelmişsiniz,motorlarınızdan birisi arızalanmamış.Yoksa daha çekilmez bir hal alırdı.
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)Bence güzel bir gün geçirmişsiniz macera dolu ben orda olsam bu eğlenceyi kaçırmazdım kesinlikle![]()
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)cihan oğlucuna ve sana geçmiş olsun çok kötü bir durumda olsa müthiş bir deneme ve tecrübe olmuş![]()
Suzuki GW250 İnazuma
HATAY
B Rh (-)Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum..
Cahilliğime verin bir sorum olacaktı.. Böyle durumlara düşmemek için ne yapmak gerekir?
Yol planı çıkarırken nelere dikkat etmek gerkir mesela..
Durak noktaları..., alternatif yollar vs. vs.
Plan çıkardıktan sonra yolda maceraya atılmak güzergahı değiştirmek makül mü? Yani alternatif güzergahları yolculuğa çıkmadan önce araştırmak gerekir mi?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bu güzergahlar bildiğimiz güzergahlar olduğundan, alternatif ulaşım yollarını da biliyorduk. (Ki bu hengameden çıktığımızda alternatif yol olan sahil yolunu seçtik). Bir ikinci husus, biz girilmez tabelası olan yere girdik (akıllıyız ya :lol: ), normalde zaten bu tip yollar ya uyarı tabelası ile kapatılır veya parçalı olarak onarım yapılır. Bu sayede de sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Bir üçüncü husus da, uzun seyahatlerinizde googlemaps uydu görünümünü kullanmanızda fayda var. Yolların ne derece ana yol veya tali yol olduğunu görebilir, zemini az çok tahmin edebilirsiniz.![]()
Konu cihan54 tarafından (27.March.2013 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)