Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Aylardır aklımdaydı üzerine birde bu gelince bilgilendirmek istedim ..

ben abilerimin de bildigi üzere , aylarca sıfır motosiklet aradım aylarca piyasayı takip ettim , kesinlikle bir şikayet değil sadece bilgilendirme vericem Motomania isimli Regal Raptor satış ve servis'i hakkında.

2012 de gelen 2. parti Spyder ;

Motosikletcim Yüksel Bey'de : 7.000 TL
    Motomania'da : 8000 TL

motosikletler piyasının fazlasıyla üstünde standart satış fiyatını da aşmış durumda ..
    Lütfen yeni motosiklet alacak arkadaşlar dikkatli olun , piyasayı araştırın ve sonra alışveriş yapın .
    Kadıköyden bir arkadaşımı yönlendirdim bugün , 2. el spyder varmış ellerinde , plakayı söyledi bana ve tanıdık bilindik bir makine , 2010 model blansörsüz makine . motor 2 kere krank sorunu verdi , ve 33.000'deki makine 7.000' km ye nasıl düşmüş onu da bilmiyorum . Ayna bağlantısı , gidon aparatı kırık , ve 5500 lira gibi bir para isteniyor . 'he piyasa serbesttir , herkes istediği gibi fiyat cekebilir o sorun değil ' ama milleti salak yerine koymanın anlamı yok .

Elcik taktırmak için giden arkadaşıma 40 TL gibi bir fiyat cekmişler ve o da bir Daytona kullanıcısı , cocuk zaten 25 tl ye almış elcikleri , bana bunu söylediğinde cok şaşırdım bi yalpaladım ..
    Servis için bırakılan motorların yağlarına dikkat edin lütfen , kalteli yağ kullandıklarını düşünmüyorum .

Müşteriyle konuşmaları , hal ve hareketleri , sanki İstanbul'un tek motosikletcisiymiş gibi , bi havalar bi şekiller , değişik bir olay ' bu konuda şikayetimi belirli bir yere ilettim zaten ' ilgilenilecek bu konuda.

Benim orası halleder , regal servisi diye gönderdiğim yerde arkadaşım mahcup oluyorsa , ben o servisin kadıköy'de yeri yok diye düşünüyorum . Esnaflık burnu havada olmak , müşteriyi dinlememek , daha doğrusu takmamak değildir.

neyse sonrasında başka bir yere yönlendrdim ona yakın olan ve kızıltoprakta Mototalin ordaki ışıklardan sağa girince solda bi motosikletci abimiz var , ona yönlendirdim ama dükkanın ismini bilmiyorum , 5 lira gibi bir fiyata , gidon aparatını taşlamış ve güzel bir şekilde elcikleri takmış , Allah razı olsun benim gönderdiğimi söyleyince yardımcı olmuş . 'hatırsever, esnaflığı kaliteli ve işini iyi yapan insanları severim '.

Öyle ki , bundan sonra birisi motosiklet servisi veya Regal almak için yer sorarsa , ilk diyecegim söz ' sakın motomania Kadıköy'e gitme diyicem ve doğruları anlatıp alnımın akıyla , insanlarımızın salak yerine konmasını engellemeye calışıcam .

Bu arada şu son zamanlarda da cok yardımcı olan bir dediğimizi iki etmeden 'regal raptor' u gercekten ilgilenerek satan ve sattıgı motorun arkasında duran , Motosikletcim Yüksel abi'ye de cok teşekkür ederim ve zaten tanımayan biri bilemez nasıl biri oldugunu , kesinlikle hiç bir kullanıcıyı mahcup etmeyecek bir insandır . Elinden geldiğince herkese yardımcı olup , bilgilerini paylaşıyor sağolsun .

Neyse diyeceklerim bu kadar , ben sadece bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim , kimsenin mahcup olmasını istemedigim için arkadaşlar... Yalnış bişey dediysem de Affola .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    kör satıcının kör alıcısı olur misali herkes tuttuğunu öpüyor bu piyasada... Kesinlikle haklısın...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Hangi firmanın ne yaptığını bilmem ama gerçekten dediklerinde haklısın.Benim de başıma bazı olaylar gelmedi değil servislerde.Bir fan için 3 hafta bekledim.O kadar aramama rağmen servisi adamlar,yok istekde bulunduk yok fuar girdi,yok adamlar şehir dışında diye diye tam 3 haftamı yediler.Çözümü direk yedek parçacı üreticisine gitmekte buldum ve yarım saatte hallettim işimi. Yani ilgi ve alaka sıfır çoğu motor servislerinde.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Guzel ve onemlı bır konuya degınmıssın Anılım. Bir çok kişi için çok yararlı olacak. Teşekkür ederiz. :D

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bende Motorumu Yüksel Abi den aldım. 2012 model 250 9b modeli için 3 yerden 7300 tl fiyat aldım ki bunlar 2013 fiyatlarıdır. Ellerindeki 2012 model stoklarını 2013 fiyatlarından millete itelemeye çalışan çakallardır bu fiyatları verenler. Daha sonra Yüksel Abi'yle tanıştım. Haksız yere 3 kuruş fazla kazanacağına aç kalmayı tercih eden çok doğru bir insandır kendisi. Bu foruma girdiğimden beri nasıl bir arıza durumunda regal Ali Usta da yaptırılır diyorsanız, Yeni bir Regal alacaksanız sadece Yüksel Abi'den alınır diyebilirim.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi firmanın ne yaptığını bilmem ama gerçekten dediklerinde haklısın.Benim de başıma bazı olaylar gelmedi değil servislerde.Bir fan için 3 hafta bekledim.O kadar aramama rağmen servisi adamlar,yok istekde bulunduk yok fuar girdi,yok adamlar şehir dışında diye diye tam 3 haftamı yediler.Çözümü direk yedek parçacı üreticisine gitmekte buldum ve yarım saatte hallettim işimi. Yani ilgi ve alaka sıfır çoğu motor servislerinde.
    hani benim standart yine bakım zamanında Ali Usta'ya gidicem ama hadi diyelim gidemedim bu yakada biri lazım Motomania'ya ben motor götürür müyüm ? Allah korusun , kapısının önünden bile gecmem . ondan sonra başka birine götürüp yaptırsam , yok garanti dışı kalmış yok şöyle yok böyle başlarlar direk . yazık . yine ne olursan ol nerede olursanız olun , motorun bakım zamanı geldiyse bi Ali Usta'yı ziyaret edin .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)