ben abilerimin de bildigi üzere , aylarca sıfır motosiklet aradım aylarca piyasayı takip ettim , kesinlikle bir şikayet değil sadece bilgilendirme vericem Motomania isimli Regal Raptor satış ve servis'i hakkında.

2012 de gelen 2. parti Spyder ;

Motosikletcim Yüksel Bey'de : 7.000 TL
Motomania'da : 8000 TL

motosikletler piyasının fazlasıyla üstünde standart satış fiyatını da aşmış durumda ..
Lütfen yeni motosiklet alacak arkadaşlar dikkatli olun , piyasayı araştırın ve sonra alışveriş yapın .
Kadıköyden bir arkadaşımı yönlendirdim bugün , 2. el spyder varmış ellerinde , plakayı söyledi bana ve tanıdık bilindik bir makine , 2010 model blansörsüz makine . motor 2 kere krank sorunu verdi , ve 33.000'deki makine 7.000' km ye nasıl düşmüş onu da bilmiyorum . Ayna bağlantısı , gidon aparatı kırık , ve 5500 lira gibi bir para isteniyor . 'he piyasa serbesttir , herkes istediği gibi fiyat cekebilir o sorun değil ' ama milleti salak yerine koymanın anlamı yok .

Elcik taktırmak için giden arkadaşıma 40 TL gibi bir fiyat cekmişler ve o da bir Daytona kullanıcısı , cocuk zaten 25 tl ye almış elcikleri , bana bunu söylediğinde cok şaşırdım bi yalpaladım ..
Servis için bırakılan motorların yağlarına dikkat edin lütfen , kalteli yağ kullandıklarını düşünmüyorum .

Müşteriyle konuşmaları , hal ve hareketleri , sanki İstanbul'un tek motosikletcisiymiş gibi , bi havalar bi şekiller , değişik bir olay ' bu konuda şikayetimi belirli bir yere ilettim zaten ' ilgilenilecek bu konuda.

Benim orası halleder , regal servisi diye gönderdiğim yerde arkadaşım mahcup oluyorsa , ben o servisin kadıköy'de yeri yok diye düşünüyorum . Esnaflık burnu havada olmak , müşteriyi dinlememek , daha doğrusu takmamak değildir.

neyse sonrasında başka bir yere yönlendrdim ona yakın olan ve kızıltoprakta Mototalin ordaki ışıklardan sağa girince solda bi motosikletci abimiz var , ona yönlendirdim ama dükkanın ismini bilmiyorum , 5 lira gibi bir fiyata , gidon aparatını taşlamış ve güzel bir şekilde elcikleri takmış , Allah razı olsun benim gönderdiğimi söyleyince yardımcı olmuş . 'hatırsever, esnaflığı kaliteli ve işini iyi yapan insanları severim '.

Öyle ki , bundan sonra birisi motosiklet servisi veya Regal almak için yer sorarsa , ilk diyecegim söz ' sakın motomania Kadıköy'e gitme diyicem ve doğruları anlatıp alnımın akıyla , insanlarımızın salak yerine konmasını engellemeye calışıcam .

Bu arada şu son zamanlarda da cok yardımcı olan bir dediğimizi iki etmeden 'regal raptor' u gercekten ilgilenerek satan ve sattıgı motorun arkasında duran , Motosikletcim Yüksel abi'ye de cok teşekkür ederim ve zaten tanımayan biri bilemez nasıl biri oldugunu , kesinlikle hiç bir kullanıcıyı mahcup etmeyecek bir insandır . Elinden geldiğince herkese yardımcı olup , bilgilerini paylaşıyor sağolsun .

Neyse diyeceklerim bu kadar , ben sadece bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim , kimsenin mahcup olmasını istemedigim için arkadaşlar... Yalnış bişey dediysem de Affola .