Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Hangi firmanın ne yaptığını bilmem ama gerçekten dediklerinde haklısın.Benim de başıma bazı olaylar gelmedi değil servislerde.Bir fan için 3 hafta bekledim.O kadar aramama rağmen servisi adamlar,yok istekde bulunduk yok fuar girdi,yok adamlar şehir dışında diye diye tam 3 haftamı yediler.Çözümü direk yedek parçacı üreticisine gitmekte buldum ve yarım saatte hallettim işimi. Yani ilgi ve alaka sıfır çoğu motor servislerinde.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Guzel ve onemlı bır konuya degınmıssın Anılım. Bir çok kişi için çok yararlı olacak. Teşekkür ederiz. :D

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi firmanın ne yaptığını bilmem ama gerçekten dediklerinde haklısın.Benim de başıma bazı olaylar gelmedi değil servislerde.Bir fan için 3 hafta bekledim.O kadar aramama rağmen servisi adamlar,yok istekde bulunduk yok fuar girdi,yok adamlar şehir dışında diye diye tam 3 haftamı yediler.Çözümü direk yedek parçacı üreticisine gitmekte buldum ve yarım saatte hallettim işimi. Yani ilgi ve alaka sıfır çoğu motor servislerinde.
    hani benim standart yine bakım zamanında Ali Usta'ya gidicem ama hadi diyelim gidemedim bu yakada biri lazım Motomania'ya ben motor götürür müyüm ? Allah korusun , kapısının önünden bile gecmem . ondan sonra başka birine götürüp yaptırsam , yok garanti dışı kalmış yok şöyle yok böyle başlarlar direk . yazık . yine ne olursan ol nerede olursanız olun , motorun bakım zamanı geldiyse bi Ali Usta'yı ziyaret edin .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)