Regal markasınin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler celil abi:D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Regal markasınin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler celil abi:D
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)regal warken banada sormuşlardı :D abi ırliy divitsıncımısın :D sen diye .. kaç yapıor pekiye bağlarken allahtan yeşil yandı topukladım :D:D
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)bana da hemen soruyolar ne marka bu
cewap topladık bunu biz
=)
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)soru : Vahovv abey bu nassı bi makinadır nere bunun menşesi nire? Gaç yapıyor? 30pin lira var mıdır? vb...
cevap : Sorry, no turkish...
"Lone Wolf...No Club..."
YOK
İstanbul
A Rh (+)tesekkurler celıl abı en azından neye bınmek ıstedımı ogrenmıs oldum :D elne saglık
RR 350cc spyder
istanbul
AB Rh (+)biri bana öneride bulunabilirmi eşimle uzun yol için bir rr arıyoz rahat ve uzun yol için ideal bir rr önerisi verirseniz seviniriz..
Regal Raptor DD250 E-10
İstanbul
AB Rh (+)Hikaye efsane olmuş bir kez daha sevdim RR yi. En güzel cevap custom bu biz topladık![]()
regal raptor dd250 e-10 spyder
istanbul
A Rh (+)Herkese selamlar. Bende yeni rr 250 spyder kullanıcısı oldum. Motorumun keyfini süremedim henüz. İlk günden vites pedalında sıkıntı cıktı neyseki servis 2 günde halledip motoru geri gönderdi bana. Onun dışında bu aracın bana getirecekleri neler olacak bekleyip göreceğimumarım pişman olmam.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba sertaç hoş geldin
Yanlış başlığa yazmışsın aşağıdaki linkteki tanışma başlığında yazar kendini tanıtırsan seviniriz ve oradan devam ederiz
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)