Resimler çok iyi emrehan emeğine sağlık biride seni çekiverseydi güzel olurdu![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Resimler çok iyi emrehan emeğine sağlık biride seni çekiverseydi güzel olurdu![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)güzel
"cafe istanbul" birinin burda indirimi filanmı var grçen yılda hep burada tplanılıyordu
neyse nisanın 3. yada 4. haftası bolu abant yaparsanız bende gelirim
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Yok Ağacım indiriminden değil de; hem yeri kolay, hem de alışkanlık oldu biraz, e güzel de bir cafe.
Tabii geçen sene oraya gitmeye başlamamızda kayıplara karışan Reşat Bey kardeşimin payı büyük; müdürüyle yakın arkadaştı, o dönem zannediyorum indirim de vardı, ilgi alaka da had safhadaydı. Bugün o ilgiyi pek göremedik mesela.
Abant için bir başlık açarız; katılım olur diye tahmin ediyorum. Hem de süper olur...
Hatta İstanbul ekibi komple takılsa peşine; Cihan'ıma da yakın zaten. E oldu olacak Bursa da gelse kuzenimi de görsem... Hayalleeeer hayaller...![]()
Konu Emrehan tarafından (01.April.2013 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
V strom
istanbul
0 Rh (+)Olur inşallah Emre
ben bir gece konaklamalı düşünüyorum abantta
olurda istanbul,bursa dan gelenler olursa daha iyi olur
hayırlısı...
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ankara canlanıyor![]()
"CaRPe DieM"
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)RAPTOR KARDEŞLİĞE HER İLİMİZDE ARTIYOR41 KERE MAŞALLAH
:mrgreen:
![]()
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
regal raptor spyder 250
ankara
A Rh (+)Emrehan..Arkadaşım resimleri gördüm içim gitti tabii.. sanırım sürüşte yapmışsınız ..Emeğine sağlık ..bidaha ki organizasyonlarda görüşürüz umarım...selamlar...
mondial mr 250 destro
Ankara
A Rh (-)ankara selam formda öne çıkalım ;)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Tabi yaa.. Ayrıl da gel ankara![]()
"CaRPe DieM"
Daytona 250cc
ankara
A Rh (+)Slm arkadaşlar, foruma yeni üye oldum Ankardan ismim Bülent, bende bir RR aldım, aranıza beni de alırsanız sevinirim. Motor konusunda da pek deneyimli değilim desteklerinizi bekliyorum. Herkese selamlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)