Alıntı mrtglc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar en önemli konu olan Eralp'in makina konusundan başlayayım.
Ali usta kapatmadan yetiştik. makina çok hararet yaptırmışsın dedi. marşa basarbasmaz. inşallah yatak sarmamıştır deri. Krank miline falan zarar vermemiştir inşallah dedi. Siboplardandır inşallah dedi. Pazartesi bakıp Eralpe haber verecekmiş.

Geziye gelince; Uzun süreden beri bu kadar hoşuma giden bir gezi olmamıştı. Orhangazi yolunda Uludağ ın manzarası, İznik gölü etrafındaki yeşillik. Sıcak suda yüzmek. Muhteşem köfte. Ve tabiki de fevkuladeninde fevkinde bir muhabbet.

Özgür ve Mesut' a çok büyük teşekkürler. Kahvaltı,gezi rotası etkinlik ve yemek olarak daha iyi bir seçim olamazdı. çok güzel bir gün geçirdim.

Değerli öğretmenim ve Serhat kardeşimlede tanıştığıma çok memnun oldum. Sonraki etkinliklerde görüşmek üzere.

Emre hocam motorun çok güzel değmesin kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah. Sonra ki etkinliklerde görüşmek üzere.

Cihan okadar yolu teperek aramıza katılman mutluluk verdi. Daha sık görüşmek dileğiyle. (Cevdet'e çok selam)

Eralp günün hüzünlü olayında başrolü bu sefer sen oynadın. Geçmiş olsun. İnşallah az bir masrafla kurtulursun.

Ve gelen herkese teşekkürler. Bir daha ki etkinlikte görüşmek üzere.
İnşallah Eralp' in makinede ciddi bir masraf olmaz :(

Murat park etmelerde ve geri çıkmalarda bana çok yardımcı oldun Allah razı olsun :mrgreen: Senin motorunun güzelliği, gittiğimiz yerlerdeki milletin grubun içinden senin motoru parmakla göstermelerinden belli :mrgreen: Allah lardan sakınsın, sende güzel günlerde kullan inşallah

Tahir resimler için çok teşekkürler kardeşim hepsi süper çıkmış İnşallah başka organizasyonlarda da görüşürüz