Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Selam

CR0W - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nuri Kabak
    grafiker
     Regal Raptor 250 cc Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Lightbulb Selam

Selam arkadaşlar uzun süredir alacağım motor markasına karar vermeye çalıştıktan sonra başlangıç için (scooter hariç) regal raptor u tercih etmeye karar verdim yaklaşık 2 ay içerisinde sizinde yardımınızla istediğim motora sahip olacağım.
    Adım nuri 82 doğumluyum boyum 1,92 98 kiloyum kararsız kaldığım nokta ise şu;

Cüssem itibari ile Daytona ile spyder arasında kararsız kaldım motorun altımda ufak kalmasını istemiyorum zira benim acemi görüşüme göre duruşu bakımından daytona ya daha yakınım bir diğer sorum ise daytona ile uzun yolda sıkıntı yaşarmıyım uzun yok derken 10-11 saatlik yolculukları kasediyorum.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin Nuri...

Aramızda senin fizik ölçülerinde canciğer sevdiğimiz bi arkadaşımız var. O da spyder kullanıcısıydı ki yeni sattı. Yani diyeceğim o ki, ben Spyder öneririm. Daytona ufak görünebilir veya bünye olarak rahatsız edici gelebilir. Eğer alacağın motor sıfırsa veya temiz-bakımlı bir ikinci el olaraksa uzun sürüşleri rahatlıkla yapabilirsin. Ki aramızda bunun da örnekleri var...

Daimi olmanı dilerim..
    "CaRPe DieM"

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Nuri abi hoşgeldin.Öncelikle keyifli forumlar dilerim.Bence motor seçiminde daytona ve Spyder a da bin öyle karar ver. Uzun yol meselesine gelince.Bu motorlar su sogutmalı olduğu için uzun yola dayanıklı ama 10 12 saat diyince,daha tecrubeli abilerim yardımcı olacaklardır bu konuda.

Nuri Kabak
    grafiker
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu kadar hızlı cevap gelmesi sevindirici RegalRaptor konusunda tüyoları site içerisinde hala araştırıyorum geç kalmış bir hayal benimkisi ama başardıktan sonra geç kalınmış bir şey olmayacağı görüşündeyim uzun yolu sormamın sebebi ben kamp atmayı severim böyle güzel bir coğrafyada yaşıyorken kampsız hayat eksik kalır en azından istanbul olimpos arası yada abartmak gerekirse istanbul amasya borabay gölü arası gitmek istiyorum açıkçası çocukluğumdan beri choper hastasıyım, şimdilik bakımlı iyi bir ikinci el arıyorum eğer şartlar elverirse 2 ay lık süreçte tabiki sıfır almayı isterim.
    Bakalım kısmetimiz ne olacak.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hmm.. Kamp konusunda hemfikiriz. Fakat ben şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim.. İlk motorunuz 250cc ile biraz daha yakın kamplara giderseniz hem kendinizi hem motorunuzu üzmezsiniz. Daha sonra hem sürücülüğünüzü geliştirip hem de maddi durumları yoluna koyup bir +600cc alırsanız, sizin hayrınıza olacaktır. 250cc motor, uzun yol route'ları için yorucu gelir ve de bitmek bilmez diye düşünüyorum.. :|
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Nuri aramıza hoş geldin :D
    iki makinanında kasası iridir altında küçük kalmaz bir bayi ye git ikisinide incele üzerine otur o zaman kararını ver asfalt dışı kamp yolları için daytona daha uygundur spyder yere daha yakındır altı tümseklerde vurabir ve dengesi ön lastik ilerde olduğundan bozuk yolda daha zordur
    uzun yola gelince su ve fan soğutmalı olduğundan şişmez arıza sorun yaşamadan her yere gidersin makinalar uzun yolu sever çok uzun kmler için 350 cc daha rahat olur ama 250 cc de her yola rahatlıkla gider karar senin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoş geldin Nuri. Hİç geç kalmış sayılmazsın bende 29 yaşında motor sürmeye başladım. daimi olmanı dilerim.

yunus şahin
    inşaat tek.
     yok
     kütahya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hosgeldin motoru aldıktan sonra her baktığında işte budur demen dileğiyle

Nuri Kabak
    grafiker
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yeniden selam arkadaşlar araştırmaya başlayalı yaklaşık 4 ay oldu bu model şu marka derken Regal Raptor de karar kılmıştım bu süre zarfında bir çok forumda bir ÇİN e bu para verilmez denildi kimisi vibrasyondan bahsetti kimisi gv 250 yi tavsiye etti açıkçası tecrübeli olmayabilirim ama GV250 de ben aradığım ruhu hissedemedim Raptor un biraz hırçın duruşu daha çekici geliyor zaten eğer iyice ilerletince Raptor umu sattığımda gönlümde yatan yamaha xvs 950 ama dediğim gibi nerden baksanız bi 3 sene kadar bende kalıcak ustalaşıncaya kadar, bir çok arkadaşımda "evladiyelik almıyorsun 2.el piyasasıda geniş satmak istediğinde" diyince kararımı daytona 350 den yana verdim hafta sonu bir mağazaya gidip daytone ve spyder ın üzerine oturcam şansım yaver gidersede 1 ay a kalmaz bu işi bitirmek istiyorum daha sonra çok başınızı ağrıtıcam toplu sürüş istekleriyle

İyi günler RAPTOR ailesi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı CR0W Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeniden selam arkadaşlar araştırmaya başlayalı yaklaşık 4 ay oldu bu model şu marka derken Regal Raptor de karar kılmıştım bu süre zarfında bir çok forumda bir ÇİN e bu para verilmez denildi kimisi vibrasyondan bahsetti kimisi gv 250 yi tavsiye etti açıkçası tecrübeli olmayabilirim ama GV250 de ben aradığım ruhu hissedemedim Raptor un biraz hırçın duruşu daha çekici geliyor zaten eğer iyice ilerletince Raptor umu sattığımda gönlümde yatan yamaha xvs 950 ama dediğim gibi nerden baksanız bi 3 sene kadar bende kalıcak ustalaşıncaya kadar, bir çok arkadaşımda "evladiyelik almıyorsun 2.el piyasasıda geniş satmak istediğinde" diyince kararımı daytona 350 den yana verdim hafta sonu bir mağazaya gidip daytone ve spyder ın üzerine oturcam şansım yaver gidersede 1 ay a kalmaz bu işi bitirmek istiyorum daha sonra çok başınızı ağrıtıcam toplu sürüş istekleriyle

İyi günler RAPTOR ailesi
    maşallah bilinçli kullanıcı işte budur yanlız acele et bayilere 2013 modeller gelmek üzere ve gelince fiyatlar çok yükselicek çünki şuan ellerindeki 2011 - 2012 modelleri satıp yenilere sermaye yaratmaya çalıştıklarından sıfır fiyatları olabilecek en uygun seviyede

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)