Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64

motor bitik mi

sa abiler motorun bugün sağını solunu silip yağlayım dedim yakın gözle etrafını bir süzdüm de bazı şeyler beni korkuttu inşallah korktuğum gibi değildir ki durum şöyle motorun sağ tarafına geçip baktığımızda karbüratörün altında motor bloğunu tutan vida var ve o vidanın tuttuğu iki ayrı bölüm varya sağ taraftaki değilde sol taraftaki vidanın üstünden çatlamış gibi bu orjınalde mi var yoksa ayrılmış mı ikincisi dün uzun bir yol yaptım yaklaşık 3 saat durmadan gittim akşam motoru koydum sabah baktım ki manifoldun altından yağ damlamış ne oluyor hacı bu motora yardım edin yardım

aktapot56 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgay
    amele
     rr250-9b
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    walla ortam ne olduğu konusunda bir fikrim yok ama bende satacağım motoru sattığım adam üfür etmesin diye a'dan z'ye yapıyorum yağ damlama olayıda bence tıpadan olabilir

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sa abiler motorun bugün sağını solunu silip yağlayım dedim yakın gözle etrafını bir süzdüm de bazı şeyler beni korkuttu inşallah korktuğum gibi değildir ki durum şöyle motorun sağ tarafına geçip baktığımızda karbüratörün altında motor bloğunu tutan vida var ve o vidanın tuttuğu iki ayrı bölüm varya sağ taraftaki değilde sol taraftaki vidanın üstünden çatlamış gibi bu orjınalde mi var yoksa ayrılmış mı ikincisi dün uzun bir yol yaptım yaklaşık 3 saat durmadan gittim akşam motoru koydum sabah baktım ki manifoldun altından yağ damlamış ne oluyor hacı bu motora yardım edin yardım
    bende satacam ortağım ne iştahla almıştım ama benim hevesimi kaçırdı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Mustafa motor bağlantı ayağı çatlamışmı ustanın bakması lazım ama önemli bir şey değil
    yağ konusuda makina uzun yol yapınca ve zorlanınca stop ettiğinde motor bloğunun üstünden motorun altına uzanan sıcaktan bularlaşan yağı tahliye eden hortumdan birkaç damla buharlaşan yağ damlar normaldir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)