Bak bu iyidi :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bak bu iyidi :mrgreen:
"CaRPe DieM"
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Tabi kaptır karpuz bunlar ..neyse 1 tanesini alıcam en azından şu egsozdaki topuk izleri için şart acemilik benim harleyden kopya hudson çizmelerin topukları yapıştı malum:mrgreen:
Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)Bak o zaman plan şu ben şimdi izin alabilirsem 4 te çıkıyorum seni alıyorum Ali ustaya gidiyoruz sonra kemere dönüp kromları parlatıp resimlerini foruma ekliyoruz![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Barış herkesin hep sorduğu bir sorunun cevabını bulmuşsun emeğine sağlık ama tam bilği işe yarıyormu sen denedikten sonra netleşicek![]()
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)hacı burda koçtaş yok be nasıl yaparız bu iş manavgatta yok koçtaş
Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)Az önce leke çıkarıci olanı denedik ali usta motoru yaparken ayakkabının yapısarak biraktigi izleri temizledi. Hatta Eralp oradaydı onunla da tanışma fırsatımız oldu. Parlatici için Baris i bekleyeceğiz.
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Celil abi Ali abinin orda beklerken resmini yayımladığım ürünlerin içerisindeki 5 tl lik olanla hafif bezle ovaladım eksozdaki ayakkabı yanık izini çıkardı ama bu ürün pas çıkarıcı değil onun için speyler var daha kullanıslı diğer ürünlerin içinden parlatıcı ve koruyu olanı denicem ozamanda paylsırım.
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Bekliyoruz ürünü.Çoğu kullanıcı bu sorunu yaşıyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)