merhabalar ben istanbul'dan İsmail dün itibari ile motoruma kavuştum. ilk motorum ve bilmediğim çok şey var. yardımcı olucağınızı düşünerek formunuza katılmaya karar verdim. herkese hayırlı günler dilerim....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD150 E-2F
istanbul
A Rh (+)merhabalar ben istanbul'dan İsmail dün itibari ile motoruma kavuştum. ilk motorum ve bilmediğim çok şey var. yardımcı olucağınızı düşünerek formunuza katılmaya karar verdim. herkese hayırlı günler dilerim....
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN BİLDİĞİMİZ TARAFTAN SORARSAN İYİ OLUR![]()
HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ KARDEŞİM...![]()
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin İsmail. Yeni motorun hayırlı olsun :| kazasız belasızsız inşallah :|
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)Hayirli olsun .hos geldiniz
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Hayırlı olsun ismail aramıza hoşgeldin.
RR DD150 E-2F
istanbul
A Rh (+)hoşbulduk arkadaşlar... size bir sorum olacak kromajda egzost bağlantı yerinde paslanmalar var motor daha 3 aylık bile değil yetkili servise gittiğimde garanti kapsamında yapılamıyacağını söylediler. bu doğrumudur birde bu motorda garanti kapsamına neler giriyor. bilgilendirirseniz sevinirim.
RR DD150 E-2F
istanbul
A Rh (+)yağmur görmedi servis ıslak bırakmışınız diyor fakat böyle bir durumda söz konusu degil. bununla ilgili bir exper varmıdır gösterebileceğim servis dışında.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Paslanmanın garantiye gireceğini düşünmüyorum. Bakımsızlık, garantiye dahil olmaz bildiğim kadarı ile...
Garantiye girecek unsurların, kullanıcıdan kaynaklanmamış, doğal sebeplerle oluşmuş sıkıntılar olması gerekiyor.
"CaRPe DieM"
RR DD150 E-2F
istanbul
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)