Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Enginim Kardeşim
    Hayal kırıklığı kötü bir yaradır insanın gönlünde hatta bazen bi hayal kırıklığı insanı hayattan, bulunduğu çevreden bile soğutur...
    Her yerde "şunu yapalım " bunu yapalım" diyenler vardır ama iş icraata gelince kedi gibi kenara cekilirler sen öyle değilsin bişey yapılacaksa hemen ön ayak oluyorsun hemen işin olurunu söylüyorsun, çabalıyor , emek sarfediyorsun ...
    Ben bu özelliğini daha foruma yeni üye olduğunda motora hararet göstergesi eklenmesi konusunda bi konuşmada yazdıklarında anladım hatta bazıları (kim olduğu şuan aklımda değil ) seni terslemisti . Karışma falan gibisinden
    Ama sen karışırsın ve karışmaya devam edeceksin kardeşim çünkü bu senin doganda var "beraber gidelim ,hepberaber olalım " diyen birisin ve böyle olduğun için şuan moderatorsun
    Kaldiki şu da var sen moderatorsun sen ekibe kusemezsin
    Kendi işimden biliyorum hiç bölüğüne küsen bölük komutanı gördün mü?
    Evet hayal kırıklığı var ama yılmak yok şimdiden önümüzdeki haftanın hava durumunu araştırmaya başla....

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    1-hanibal a azmi için teşekkür etmek lazım
    2-Engin forumu inceledim..kesin gelirim diyen yok..ama herkesi iyi niyetinle listelemişsin:(.
    3-listedeki arkadaşların sabah seni haberdar etmeleri gerekirdi:evil:
    4-ancak katılım zorunlu değildir..kaldıki açıklama yapmak da gerekmez
    5-anlayışlı ve serinkanlı olmak lazım..bazen tek tabancada kalırsın bazen 22 motor gelir şaşırır brifinge geçer lider artçı belirler 1 saati böyle yersin:mrgreen:.tecrübeyle sabittir..
    bugün normalde 5 aile olacaktık..2 aile olduk..kiminin buzdolabı arızalı kiminin kız arkadaşı falan..sorun değil..gün çok..bira kalamar 2,3 çeşit meze keyifliydik...yani sen keyfine bak koçummm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)