Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

wilcomme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan ONDER
    Moda Fotoğrafçılığı ve Gafik Tasarım
     DD250E-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arka frenin çok sıkması

Merhaba,

Foruma ilk sorumu soruyorum

Şimdi benim problemim şu, genelde sabah ilk çalıştırırken yapıyor, arkda frene sanki köküne kadar basmışım gibi sıkıyor, biraz ilerledikten sonra açılmaya başlıyor. Aslında ilk aldığımda böyle bir problemim yoktu, taa ki benim motordan anlayan daha önceden bir tamircide çalışmış bir arkadaşım, zincirin çok gevşek biraz gerdirelim diyip, tekeri geri çekmesiyle başladı diye tahmin ediyorum, çünkü o zamana kadar böyle bir problem yoktu, motoru mesela itemiyorum bile o kadar sıkı ki, bazen kalkarken bile motoru tutuyo o kadar sıkı ama 2-3 metre gittikten sonra bir problem çıkarmıyo birde sadece sabahları yaptığını gördüm, akşam felan yapmıyor. Problem nedendir sizce?

Herkese teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı wilcomme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Foruma ilk sorumu soruyorum

Şimdi benim problemim şu, genelde sabah ilk çalıştırırken yapıyor, arkda frene sanki köküne kadar basmışım gibi sıkıyor, biraz ilerledikten sonra açılmaya başlıyor. Aslında ilk aldığımda böyle bir problemim yoktu, taa ki benim motordan anlayan daha önceden bir tamircide çalışmış bir arkadaşım, zincirin çok gevşek biraz gerdirelim diyip, tekeri geri çekmesiyle başladı diye tahmin ediyorum, çünkü o zamana kadar böyle bir problem yoktu, motoru mesela itemiyorum bile o kadar sıkı ki, bazen kalkarken bile motoru tutuyo o kadar sıkı ama 2-3 metre gittikten sonra bir problem çıkarmıyo birde sadece sabahları yaptığını gördüm, akşam felan yapmıyor. Problem nedendir sizce?

Herkese teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
    Merhaba serkan sanırım senin makinanın arka freni kampana disk değil
    kampana frenlerde zincir ayarlanınca gerilince frenler sıkmaya başlar sendeki sorunda bu ayar yapmanız gerek basıl ayarlanır arka frene giden fren çubuğunun en sonunda somun var o somunu gevşetince frenler gevşer sorun biter kolay gelsin

wilcomme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan ONDER
    Moda Fotoğrafçılığı ve Gafik Tasarım
     DD250E-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler abi, cumartesi yaptırıp buradan da bilgi veririm. Zaten alalı 3 hafta oldu ama daha hiç bakım felan yaptırmadım, önümüzdeki hafta da forumda adı geçen Ali ustaya götürüp nesi var nesi yok göstereceğim. Tekrar teşekkürler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)