Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ecel felek
    satış danışmanı
     RR 350-E6 DAYTONA
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

yeni rr alacağım genel yardım

merhaba arkadaşlar
    mayıs ayında ehliyet elimde olacak ve RR almayı planlıyorum.zaten araba kullanıyordum onu sattım.eski işim sebebiyle yaklaşık 2 sene scooter üzerinden inmedim.ama vitesli tecrübem hiç yok.forumdaki genel yorumları okuduğumda sanırım 250 spider yada 350 daytona benim işimi görür.6-7 bin gibi bir bütçe ayırabildim.t gidon istiyorum.
    aslında ehliyetten öncede çok acele etmek istemiyorum ama sanırım dayanamıcam araştırıyorum.bulayım hemen alıcam
    RR lar için bana genel bir tavsiye sunarmısınız.tek tek parçası var mı? çin mi? japon mu gibi sorular sormak istemiyorum.
    sizce hangi modeli almalıyım ve aldığım zaman ilk nelere dikkat etmeliyim ya da değiştirmeliyim.
    ben antalya da yaşıyorum tanıdık bildik bir arkadaşınızda vardır.en azından geçmişi bilinen bir motor alırım.
    tavsiyeleriniz önemli.
    teşekkür ederim
    saygılar

(bu arada tanışma kısmında çok soruldu.isim soyisim gerçek )

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ecel, soruların biraz genel olmuş ama en azından konuyu inceltmek için birkaç şey söyleyebilirim. :|

bizce hangi modeli almalısın. spyder ve daytonalarda yürür aksam olarak fark yoktur. Spyder'ın kendine özgü bir iki farkı vardır. Birincisi en bilindik yanı, custom maşa olmasıdır. Yani kaster açısı büyük olacak şekilde maşası açık açılıdır ve uzundur. İkinci özel kılan yanı, bol kromaj malzemeli olmasıdır ki ilgi ve dikkat çeken diğer bir yanı da budur. Son olarak üçüncü farkına gelirsek, diğer motorlarda olmayan; alev deseni bulunmaktadır, ki tercih meselesidir, istediğin takdirde desensiz düz de alabilirsin. Daytonanın şasi yapısı kısa ve toktur. Dediğim gibi yürür aksamı aynıdır. Jant yapıları ve boyutları farklıdır. Beyaz rengi de bulunması bir özelliğidir.

Bizce şu modeli al; bir regal raptor bayii bul ve ikisine de otur, rahatına bak, fırsatın varsa deneme sürüşü yap. Bir de ikisiyle de fotoğraf çektir, hangisi göze daha hoş geliyor ve sana yakışıyor?

Motoru aldığında şuna dikkat et veya şunu değiştir demek için erken. Öncelikle alacağın motoru belirle ve ilanını bizimle paylaş, biz de fikirlerimizi söyleyelim. Km'sine dikkat etmen kâfi...

Saygılar...
    Konu cihan54 tarafından (05.April.2013 Saat 09:19 ) değiştirilmiştir.
    "CaRPe DieM"

ecel felek
    satış danışmanı
     RR 350-E6 DAYTONA
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    eyvallah cihan kardeşim...tavsiyelerine uyacağım...aklıma takılanları sorarım yine.çok teşekkür ederim.
    saygılar

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    Alıntı ecel felek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah cihan kardeşim...tavsiyelerine uyacağım...aklıma takılanları sorarım yine.çok teşekkür ederim.
    saygılar
    abicim antalya merkezdemisin

ecel felek
    satış danışmanı
     RR 350-E6 DAYTONA
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    evet kardeşim merkezdeyim sen nerdesiN?özdilekpark avm de çalşıyorum

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    evet kardeşim merkezdeyim sen nerdesiN?özdilekpark avm de çalşıyorum
    manavgattayım abicim ben eğer manavgatta isen bende rr 250 lik var biner bakardın diycektim

ecel felek
    satış danışmanı
     RR 350-E6 DAYTONA
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    kardeşim valla olabilir tam bilemiyorum şimdi motoru görmek lazım.senin avatar fotoğrafındaki aletmi?ya da sahibinden de falan ilanın varsa ilan nosunu ver bir bakayım.
    ben sahibinden de bir ilan gördüm.ilandan mesaj attım araç sahibine.ancak araç rr daytona mı yoksa asya pars mı tam anlayamadım.bu ilanda manavgatta
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2572841/detay/
    ilanın linki bu bir bak sende
    rr diye ilan verilmiş ama çözemedim çok sanki koltuk altındaki amblem parslarda o bölgede gibi geldi.
    hani sende rr cı olarak bilirsin diye düşündüm.bir fikir edinirim senden en azından.
    teşekkür ederim
    saygılar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    kardeşim valla olabilir tam bilemiyorum şimdi motoru görmek lazım.senin avatar fotoğrafındaki aletmi?ya da sahibinden de falan ilanın varsa ilan nosunu ver bir bakayım.
    ben sahibinden de bir ilan gördüm.ilandan mesaj attım araç sahibine.ancak araç rr daytona mı yoksa asya pars mı tam anlayamadım.bu ilanda manavgatta
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2572841/detay/
    ilanın linki bu bir bak sende
    rr diye ilan verilmiş ama çözemedim çok sanki koltuk altındaki amblem parslarda o bölgede gibi geldi.
    hani sende rr cı olarak bilirsin diye düşündüm.bir fikir edinirim senden en azından.
    teşekkür ederim
    saygılar
    resimdeki makina RR makine temiz görünüyor zaten km si de düşük ama fiyatı 6000 tl ye inerse olabilir 2 ay önce çok temiz 350cc 2011 modeli 6000tl satılıyordu şu an fiyatlar yükseldi karar senin almadan bir ustaya mutlaka göster şanzumanda 2 inci vitesten atma varmı kontrol etsin kolay gelsin

ecel felek
    satış danışmanı
     RR 350-E6 DAYTONA
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ilan sahibi en son 6300 dedi ama yüzyüze pazarlık yapmadım.ilan üzerinden görüştük.sanırım o fiyatlara bağlayabilirim...2.vitesden atma bunlarda kronik bir sorun mu?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    ilan sahibi en son 6300 dedi ama yüzyüze pazarlık yapmadım.ilan üzerinden görüştük.sanırım o fiyatlara bağlayabilirim...2.vitesden atma bunlarda kronik bir sorun mu?
    fiyat konusunda son karar senin
    vites atma sorunu 2011 model spyder ve daytonaların bazınlarında yaptı garantiden halledildi
    baktıgın makina 2012 yazıyor ama 2011de türkiyeye girmiş olabilir o yüzden kontrol etmek gerek
    2 inci vitesden atma olayı yokuşta yüklenince zorlayınca atma yapar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)