arkadaşlar selam
Bugün motorun yağını kontrol edeyim dedim, baktım yağ seviyesi yükselmiş, kokladım yağ benzin kokuyor, ne yapmalıyım bilemedim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250E-9B
ankara
A Rh (+)arkadaşlar selam
Bugün motorun yağını kontrol edeyim dedim, baktım yağ seviyesi yükselmiş, kokladım yağ benzin kokuyor, ne yapmalıyım bilemedim
we believe in the sky, and we don`t believe in the sunroof
regal raptor 250E-9B
ankara
A Rh (+)Teşekkür ederim cevabın için abi, ben de anlamadım nasıl karışmış götürcem artık bir bakıma
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)yağ kanalı ayrı ve su kanalı ayrıdır , segmanlardan kaçırıyo , düşüncem gereği motor segman istiyo , eğer gercekten benzinn karışıyosa yağa , devamlı kullanma motorda sıkıntı var demektir .
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
regal raptor 250E-9B
ankara
A Rh (+)Vallahi segmanlardan mı kaçırıyodur diye düşündüm ilk ama motorun çekişi fena değil bir de yağ yakıyor gibi bir hali yok duman falan çıkmıyor bilemedim...yanmış yağ kokusu değil eminim ondan
İstanbul
A Rh (+)benzin ile yagın karışma durumu olamaz diye bişey yok , segmanlardan kacırıyorsa motor , yağ seviyesi benzinle karışarak yükselir bu da motorun segman istemesidir .
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)bir de eğer motoru boğduysan çalıştırmak içinn uzun süre marş basıp , motor yağına benzin araç çalıştırmak için uzun süre uğraşılıp çalıştırılamaması durumunda her kontak çevriminde yanma odasına gönderilen benzinin dışarı atılamaması sonucu (boğulma dediğimiz şey) bir miktarıda motor yağına karışır. Karışan benzin motor yağını incelttiği için yağlama işlemi yapılmaz ve bu karışım oranı arttığında bir süre sonra yağ lambası yanar , yağı değiştirip tekrar denemenizi tavsiye ederim .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)