Selam arkadaslar bu markanin cok guzel elcikleri var.acaba bunlar benin 150 ye olurmu?montaji nasil yapiilio bide bizim topuzlari cikarip atmak mi gerekiyor.bu elcikleri kullanan arkadaslar varsa luutfen yardiimci olsunlar.ona gore alicam cunku.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Selam arkadaslar bu markanin cok guzel elcikleri var.acaba bunlar benin 150 ye olurmu?montaji nasil yapiilio bide bizim topuzlari cikarip atmak mi gerekiyor.bu elcikleri kullanan arkadaslar varsa luutfen yardiimci olsunlar.ona gore alicam cunku.
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)http://www.feyizoglu.com/Highway-Haw...suar/Elcik-559
Buraadaki elciklerden birini dusunuyorum.bunlarin denge topuzu yok sanirim.bizimkini cikarcakmiyiz.baglantisi nasi olcak acaba
Konu omeryukksel tarafından (08.April.2013 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)senin elciklerinin inç i ( mm ) önemli...
bizim elcikler yaklaşık 1 inç falan
Bu da 22 mm ile 25 mm arası oluyor
Highway Hawk ürünleri kaliteli olduğu kadar pahalıdır da piyasada 50 tl ye elcikler var onlardan düşünmezmisin?
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Ne biliyim kalieli olsun istiyorum yani bi kere alayim saglam gzel olsun nikelaji hemen atmasin.gidonu olcsem sonuc cikmazmi.olcuyu nereden almam gerekiyor
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)forumdan birisi biliyordur net ölçüyü satın alacağın yerdeki elciği ona göre alman gerekiyor...
illa kendim ölçerim diyorsan Kumpas kullanman gerek
elciği yerinden çıkartıyorsun
kalan kısımı dıştan dışa ölçüyorsun
ama çıkartmana gerek kalmaz şimdi forumdan biri mutlaka yazar gerekli ölçüyü ona göre alırsın...
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Cok tesekkur ederim degerli fikirleriniz icin.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bak yeni bir konu açtım elcik nasıl değiştirilir diye ihtiyacın olabilir...
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7335
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)100£ luk bir aynası var bu markanın, al ömür boyu kullan o derece![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)