Honda XL700 ümü, iron 883 le değiştirmek istiyorum. 883 hakkında bilgisi olup alma arkadaşım, bu motor sana şu nedenden dolayı yaramaz diyecek birileri varmı ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda XL700 Transalp
Bursa
0 Rh (+)Honda XL700 ümü, iron 883 le değiştirmek istiyorum. 883 hakkında bilgisi olup alma arkadaşım, bu motor sana şu nedenden dolayı yaramaz diyecek birileri varmı ?
Konu VolkanTuna tarafından (15.April.2013 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)hastası olduğum bir motordur. özellikle yapılan şu videodaki custom hali harikadır
http://www.youtube.com/watch?v=ovYafTG-cRk
Regal Raptor DD250E9B
Eskişehir
0 Rh (+)tek duyduğum olumsuzluk benizini çok yakmasıymış ama genel olarak klup motorculara sevmiyor . yamaha dragstarı tercih ediyorlar ama benimde param olsa okadar gider alırım sportster![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)izmir de bir arkadaşım satıyor motorunu bir bakın isterseniz... fiyat uygun...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0406374/detay/

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bende çok fazla vibrasyonlu olduğunu ve çok yaktığını servis periodik bakımlarının bile hatırı sayılır rakamlar tutduğunu duydum alanlar bir süre sonra geri satıyor![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Fikrimi paylaşayım,
mesela diyelim ki benim çok değerli bir marka gücüm var ve satışlarımı artırmak istiyorum ne yaparım?
orta kalite çok satan bir motora fiyat olarak rakip olabilecek bir model çıkartırım ki bu motor yamaha dragstar civarıdır, burada maksat müşteriye az farkla Harley'e binerim dedirtecek ama diğer taraftan yedek parça ve servisten kar etmektir.
Bu motor bana bunu hissettirdi, kalitesi hakkında bişey deme şansım yok. Ama tercihim Dragstar olurdu.
:D
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Öncelikle Harley konforsuz ve makanik olarak saçmalıklarla doludur. Objektif olarak bakarsak verilen parayı kesinlikle hak etmez. Bunu tüm kullanıcıları bilir ve binmeye devam ederler. Fakat benim de bu adamlara saygım sonsuzdur.
Nasıl ki biz Cruiser/Chopper ın diğer tarzlara göre dezavantajlarını bilerek biniyorsak, aynı mantıkta düşünülebilir.
Sonuç olarak Harley tutkusu takıntıya dönüşmek üzere ve ekonomik imkan varsa alan adama 'neden aldın' demem. Harley, Harley dir arkadaş... Bu tarzın piridir.
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)