Merhaba arkadaslar,abilerimBen araniza Kocaelinden katiliyorum ismim Ahmet Can bende araniza yeni katildim icimdeki chopper merakina bu hafta bir regal raptor DD150e2 alarak basladim birlikte guzel vakit gecirmek dilegiyle hepinize merhaba
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 150 e2f
Kocaeli
A Rh (+)Merhaba arkadaslar,abilerimBen araniza Kocaelinden katiliyorum ismim Ahmet Can bende araniza yeni katildim icimdeki chopper merakina bu hafta bir regal raptor DD150e2 alarak basladim birlikte guzel vakit gecirmek dilegiyle hepinize merhaba
![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Hoşgeldin Ahmet'cim, yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan. Kocaeli bursa'ya yakın bekleriz. Yakında Yalova planlıyoruz katılırsan seviniriz.Keyifli forumlar![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Regal Raptor DD 150 e2f
Kocaeli
A Rh (+)Hosbulduk Ozgur Abi elimden geldigince gezilere katilmak isterimbendebu yazi eglenceli gecirmek isterim tabiki
![]()
Regal Raptor DD 150 e2f
Kocaeli
A Rh (+)Hosbulduk Erkan Abi insallah ayak uydurmaya calisicam![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Ahmet Can aramıza hoş geldin :D
yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
sana yakın cihan var yardımcı olur olur![]()
Regal Raptor DD 150 e2f
Kocaeli
A Rh (+)Tesekkur ederim Celil abiCihan Abiyi taniyorum oglusunu almistik ondan arkadasima
sikinti cektigim yerde yardimci olur bana
![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)Hoş geldin Ahmet.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Yarı hemşerim hoşgeldin sefalar getirdinNe zaman ihtiyacın olursa yakınlarındayım. yüzyüze de lazım olursam atlar gelirim bi telefona bakarım. hatta yarın öğlen bi izmit yapıcam. Gördüğün gibi elimin altında oraları da :mrgreen:
Daimi olmanı dilerim. Ortamımıza ailemize hoşgeldin, yeni makinen hayırlı olsun. KAzasız belasız Nazarsız inşallah.. :|
"CaRPe DieM"
RR DD250-E 9B
bursa
A Rh (+)Hosgeldin aramiza motorun hayırlı olsun. Forumda daim olman dileğiyle.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)