Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Selamün aleyküm arkadaşlar bende 250 spyder mi yeni aldım 350 km yaptım yalnız daha oncede sorunumu dile getirmiştim depo kısmından bir ses geliyor benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada sesin neden kaynaklandıgına dair fikri olan varmı.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamün aleyküm arkadaşlar bende 250 spyder mi yeni aldım 350 km yaptım yalnız daha oncede sorunumu dile getirmiştim depo kısmından bir ses geliyor benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada sesin neden kaynaklandıgına dair fikri olan varmı.
    hocamm depo değil de , sağ altta kilitli bir kutu var onun içinde takımlar falan var , o ses yapıyo olabilir . unutulmuşsa eger orada
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abii bu arada bugün motoru yıkattım , yıkamacıdan cıktım ses kesildi , getirdimm evin önüne pasta cila yaptım , 2-3 saat gecti , tekrar bastım marşa biraz yol yaptım , ses yok -.- acaba balataların oraya falan bişey mi sıkışmıştı :D yarın yine alıcam biraz yol yapıcam insallah daha olmaz
    Konu Anilgardiyan tarafından (12.April.2013 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abii bu arada bugün motoru yıkattım , yıkamacıdan cıktım ses kesildi , getirdimm evin önüne pasta cila yaptım , 2-3 saat gecti , tekrar bastım marşa biraz yol yaptım , ses yok -.- acaba balataların oraya falan bişey mi sıkışmıştı :D yarın yine alıcam biraz yol yapıcam insallah daha olmaz
    anıl face de resimini gördüm güzel olmuş
    ses için daha önce konutuğumuz gibi balatalardansa ıslanınca kesebilir ileri zamanda tekrar başlar

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıl face de resimini gördüm güzel olmuş
    ses için daha önce konutuğumuz gibi balatalardansa ıslanınca kesebilir ileri zamanda tekrar başlar
    abii tahminim balatanın oraya cakıl kum falan bişey sıkışmıştı ya da bişeyler sürtüyodu yıkanınca gitti mi naptı tanzikli suyla anlamadım insallahh tekrarlamaz abiiim :D

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)