ses ön tekerin oradan yavaş giderken cik cik diye gelen ses ise ön fren balatalarından gelyordur balataları kaliteli balatayla değiştirince geçiyor![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ses ön tekerin oradan yavaş giderken cik cik diye gelen ses ise ön fren balatalarından gelyordur balataları kaliteli balatayla değiştirince geçiyor![]()
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)ön balata tarafından benimde bir sıkıntım var , motor 30-40 a cıkınca sürtünme sesi bildigimiz bir sürtünme sesi geliyo , celil abi hatta sen bakmıştınn , zincir tarafından geliyo demiştin , zincirden değil abi , şu sıra iyice arttı ve cok rahatsı edici olmaya başladı , bildigimiz gıy gıy gıııy gıııy sürtüyo bişeyler , motor hızlandıkca sürtünmede hızlanıyo .
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)abi gösterdimm , ali usta hatta motora bindi şansa bak ses kesldi, sonra aldım motoru cıktım sirkeciden vapura bindim hareme geldim , aynı ses yine yapmaya başladı :S :D dalga geciyo benimle sanki , şu sıra cokk ses cıkarmaya başladı , başımın etini yedi abi ya :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Anıl, Ali Usta binince kesiliyorsa sen binince tekrar yapıyorsa ağırlık farkıyla alakalıdır. artçı alarak tkrar kontrol et kesiliyorsa araştırmanı buna göre yap derim.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)