Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

sezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Red face Ruhsat alma maceram...

12 Martta motorun noter satışını yapmıştık Yüksel Beyle, o gündür gidememiştim almaya. Dün çarşamba günü öğleden sonra çıkayım dedim yola, ve başladı aksilikler, neyse onlar o kadar önemli değil ve..
    HGS'yi kaskın kendine mi ön camına mı yapıştırayım derkene ön cama yapıştırdım, o da camı kapatınca kaşımın orasına gelmez mi tüm sürüş boyunca kendime bir sürü küfür ettim

Ruhsatta Kayıtlı yer "üsküdar" yazıyordu bende Üsküdar Emniyet Müdürlüğünü google earttan bakıp sürdüm. ve tarif yerine geldim ama ortalıkta emniyet yok, oradan esnafa sordum emniyet taşındı buradan dediler ve yani tarife göre sora sora buldum. İçeri girdim trafik tescille girdim 10 dk kadar sonra sıra bana geldi, memur noter kağıdına baktı aşağıdaki bir yeri yuvarlak içine aldı "siz kadıköy'den alacaksınız ruhsatınızı" dedi.
    ve düştüm yola kadıköy'e doğru. Kendimce sahilde polis müdürlüğü diye bir yer vardı orasımı acaba diye Sahildeki merkeze geldim oradaki memura sordum o da "burası değil Sahrayı ceditte bizim merkez binamız" dedi.:evil:
    Kadıköyden Sahrayıcedite doğru sürmeye başaldım, kadıköyün içinde birden sol eksozdan hiç ses gelmemeye ve sağ eksozda öksürmeye başladı, motor gaz yemiyo gazı köklüyom baya sonra sol eksozdan da ses gelmeye başlıyo, tabi trafikte var gazı bırakınca motor stop ediyo, kendimce herhalde hararet yaptırdım dedim hemen sağa çekip 5 lt su aldım radyatöre serptim kapağını açtım öyle bir durum yok 10 dk kadar bekledikten sonra çalıştırdım güzel çalışıyor. Bindi E-5 e çıktım. Koşuyolu civarında yine eksozların birinden ses kesildi bir süre sonrada motor stop etti. E-5 te kaldım iyi mi Motor çalışmıyor... Sonra kendi kendime yoksa benzin bitmesin mi deyip yedeğe aldım biraz jikleye bastım sonra marşa motor çalıştı. :?:
    Neyse Sahrayıcetitteki emniyet müdürlüğünü buldum tam içeri giricem kapıdaki görevli memur "trafik işlemlerini boğa ile satat arasındaki trafik binamızda yaptıracaksınız" dedi.
    Ziverbey yolu felaket heryerde çalışma var güç bela vardım trafik binasına girdim içeriye harabe gibi bir yer burası da, içeride hatırı sayılır bi kuyruk var20 dk da sıra bana geldi memur benim kağıtları aldı baktı baktı bir sayı yazdı kağıda: "oturduğunuz en yakın PTT ye gönderilmiş ruhsatınız" dedi "bu barkot numarası ile gidip oradan alacaksınız"
    Saat 15:30 atladım motora düştüm yollara[smilie=greencolorz: saat 16:05 gibi Kağıthane PTT ye geldim. Girdim içeriye memura anlattım derdimi baktı barkot numarasına "sizin ruhsat Gültepe şubesinde" dedi
    Gültepeyi iyi biliyorum 10 sene orada çalıştım nede olsa, vardım PTT nin olması gereken yere oradan taşınmışlar hemen yeni yerine gittim. Tam içeri giricem Noldu biliyor musunuz?
    ...
    Adamlar kapıyı içeriden kilitlediler Kapıda mesayi saatleri yazıyo 16:30 da bitiyor benim saat kaç olsa beğenirsiniz: 16:32
    Bu güne kaldı öğleye doğru atladım motora gidip gültepeye alığ geleyim dedim ruhsatı. çıktım okuldan abi olmaz böyle bir şey bir yağmur başladı bir yğıyoki sormayın. ama geldim gültepeye adam benim kağıtları aldı biraz sonra "siz havuzun oradaki şubeden alacaksınız ruhsatınızı" dedi adam okadar ıslandım ki tamam dedim çıktım havuzun oradaki yeni ptt şubasine geldim içeri girip aldım ruhsatımı[smilie=greencolorz:
    Sevineyim mi bilemedim. dışarıya çıktım arkadaş güneş açması mı...
    Sonra okula gelince noterden aldığı kağıdın alt tarafında şöyle bir açıklama varmış "15 gün içerisinden kadıköy Trf. ruhsatınızı alın sonra adresinize postalanacaktır"
    Okumuş cahillerden hep korkardım burada ben oluyorum.
    Sevgiler, saygılar...

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    tecrübe olmuş Sezar abi senin için de :| geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyelim biz de :|
    "CaRPe DieM"

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    sendekide tam bahtsız bedevi lik :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

en iyisini ben yapmıştım scoterin ruhsatını tam 7 ay sonra gittim aldım emniyetten :mrgreen::mrgreen: kağıthaneye gittim içeri girdim 2 dakikada verdiler ve çıktım :mrgreen::mrgreen:

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Valla iyi sabır varmış sende, ben kesin biriyle takışırdım bravo
    Peki motorun nesi varmış , buji mi ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Sezar geçmiş olsun seninki bahtsız bedevi olmuş bir iş bu kadar termi gider
    ama forumda onlarca kere ruhsatın eve postalandığını yazmıştık görmemişsin bari sorsaydın neyse sağlık olsun

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hikaye çok zevkli sende sağlam sabır varmış. Fakat ben biryerden sonra motorun sorunu neymiş kaçırdım galiba en son yedek depoya almıştınız sanırım benzin bitmişti sonra noldu sorun neymiş?

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Sezar geçmiş olsun pişmiş tavuğun başına gelmedi bunlar, neyse sonu iyi bitmiş hikayenin

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezar geçmiş olsun seninki bahtsız bedevi olmuş bir iş bu kadar termi gider
    ama forumda onlarca kere ruhsatın eve postalandığını yazmıştık görmemişsin bari sorsaydın neyse sağlık olsun
    Ya dimi!.. Okumuş cahillik zor anam zor... Eski bildiklerimizle devam edelim dedik, yeniliklere hiç bakmadık...
    Ne demişler; "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker"

SEZAR PEPE
    öğretmen
     DAYTONA
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla iyi sabır varmış sende, ben kesin biriyle takışırdım bravo
    Peki motorun nesi varmış , buji mi ?
    Yok bişiyi, o kadar sinirden benzinin bittiğini fark edemedim :mrgreen:

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende genelde yeni aldığım motorların ruhsatını 2 3 ay sonra gidip 2 dk da çıkartıyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)