12 Martta motorun noter satışını yapmıştık Yüksel Beyle, o gündür gidememiştim almaya. Dün çarşamba günü öğleden sonra çıkayım dedim yola, ve başladı aksilikler, neyse onlar o kadar önemli değil ve..
HGS'yi kaskın kendine mi ön camına mı yapıştırayım derkene ön cama yapıştırdım, o da camı kapatınca kaşımın orasına gelmez mi tüm sürüş boyunca kendime bir sürü küfür ettim
Ruhsatta Kayıtlı yer "üsküdar" yazıyordu bende Üsküdar Emniyet Müdürlüğünü google earttan bakıp sürdüm. ve tarif yerine geldim ama ortalıkta emniyet yok, oradan esnafa sordum emniyet taşındı buradan dediler ve yani tarife göre sora sora buldum. İçeri girdim trafik tescille girdim 10 dk kadar sonra sıra bana geldi, memur noter kağıdına baktı aşağıdaki bir yeri yuvarlak içine aldı "siz kadıköy'den alacaksınız ruhsatınızı" dedi.
ve düştüm yola kadıköy'e doğru. Kendimce sahilde polis müdürlüğü diye bir yer vardı orasımı acaba diye Sahildeki merkeze geldim oradaki memura sordum o da "burası değil Sahrayı ceditte bizim merkez binamız" dedi.:evil:
Kadıköyden Sahrayıcedite doğru sürmeye başaldım, kadıköyün içinde birden sol eksozdan hiç ses gelmemeye ve sağ eksozda öksürmeye başladı, motor gaz yemiyo gazı köklüyom baya sonra sol eksozdan da ses gelmeye başlıyo, tabi trafikte var gazı bırakınca motor stop ediyo, kendimce herhalde hararet yaptırdım dedim hemen sağa çekip 5 lt su aldım radyatöre serptim kapağını açtım öyle bir durum yok 10 dk kadar bekledikten sonra çalıştırdım güzel çalışıyor. Bindi E-5 e çıktım. Koşuyolu civarında yine eksozların birinden ses kesildi bir süre sonrada motor stop etti. E-5 te kaldım iyi miMotor çalışmıyor... Sonra kendi kendime yoksa benzin bitmesin mi deyip yedeğe aldım biraz jikleye bastım sonra marşa motor çalıştı. :?:
Neyse Sahrayıcetitteki emniyet müdürlüğünü buldum tam içeri giricem kapıdaki görevli memur "trafik işlemlerini boğa ile satat arasındaki trafik binamızda yaptıracaksınız" dedi.
Ziverbey yolu felaket heryerde çalışma var güç bela vardım trafik binasına girdim içeriye harabe gibi bir yer burası da, içeride hatırı sayılır bi kuyruk var20 dk da sıra bana geldi memur benim kağıtları aldı baktı baktı bir sayı yazdı kağıda: "oturduğunuz en yakın PTT ye gönderilmiş ruhsatınız" dedi "bu barkot numarası ile gidip oradan alacaksınız"
Saat 15:30 atladım motora düştüm yollara[smilie=greencolorz: saat 16:05 gibi Kağıthane PTT ye geldim. Girdim içeriye memura anlattım derdimi baktı barkot numarasına "sizin ruhsat Gültepe şubesinde" dedi
Gültepeyi iyi biliyorum 10 sene orada çalıştım nede olsa, vardım PTT nin olması gereken yere oradan taşınmışlar hemen yeni yerine gittim. Tam içeri giricem Noldu biliyor musunuz?
...
Adamlar kapıyı içeriden kilitlediler Kapıda mesayi saatleri yazıyo 16:30 da bitiyor benim saat kaç olsa beğenirsiniz: 16:32
Bu güne kaldı öğleye doğru atladım motora gidip gültepeye alığ geleyim dedim ruhsatı. çıktım okuldan abi olmaz böyle bir şey bir yağmur başladı bir yğıyoki sormayın. ama geldim gültepeye adam benim kağıtları aldı biraz sonra "siz havuzun oradaki şubeden alacaksınız ruhsatınızı" dedi adam okadar ıslandım ki tamam dedim çıktım havuzun oradaki yeni ptt şubasine geldim içeri girip aldım ruhsatımı[smilie=greencolorz:
Sevineyim mi bilemedim. dışarıya çıktım arkadaş güneş açması mı...
Sonra okula gelince noterden aldığı kağıdın alt tarafında şöyle bir açıklama varmış "15 gün içerisinden kadıköy Trf. ruhsatınızı alın sonra adresinize postalanacaktır"
Okumuş cahillerden hep korkardım burada ben oluyorum.
Sevgiler, saygılar...

DAYTONA
istanbul
0 Rh (+)
Motor çalışmıyor... Sonra kendi kendime yoksa benzin bitmesin mi deyip yedeğe aldım biraz jikleye bastım sonra marşa motor çalıştı. :?: