selamın aleyküm adım özgür denizlide ögrenciyim 2 3 yere gösterdim sadece motoru indirmeye 120tl istiyorlar normal mi sizce bilgisi olan varsa yardım acil (motorum regal raptor 250e 9b 2008 model)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
İzmir/ödemiş
A Rh (+)selamın aleyküm adım özgür denizlide ögrenciyim 2 3 yere gösterdim sadece motoru indirmeye 120tl istiyorlar normal mi sizce bilgisi olan varsa yardım acil (motorum regal raptor 250e 9b 2008 model)
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Merhaba özgür raptor ailesine hoşgeldin
site kurallarımız gereği kendini tanışma bölümünden tanıtman gerekiyor
şıkırtı sesi benim motordan da geliyordu bende ilk başta piston sesi sandım meğerse zincir koruma kutusundan geliyormuş
önce sesin nereden geldiğini tam olarak bul
mesela motorla seyir halindeyken mi ses geliyor yoksa park halinde marş yaptığındamı?
yada yüksek devirlerde mi ses geliyor her zaman mı?
yada motor vitesteyken mi geliyor boştayken mi?
az çok motordan anlıyorsan eline bir adet 8 bir adet 10 bir adet te 12 anahtar alıp civata somun kontrolü yapıp bütün motoru test etmen gerek eğer
sorun devam ediyorsa bir ustaya göstermek son tercihin olmalı...:(
Yok
İzmir/ödemiş
A Rh (+)şıkırtı duruk vaziyettede vitese takıp hareket etmeye başladıgımdada geliyor (bide tanışma bölümünü bulamadım forumda)

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba Özgür aramıza hoş geldin
tanışma başlıgı : http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
ses siboplardanda olabilir ama son kararı usta verebilir motoru indirme işçilik 120 tl uygun![]()
Yok
İzmir/ödemiş
A Rh (+)sağol üstad :D
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Selam özgür ben Murat denizliden
Ne yazıkki şuan iş sebebiyle şehir dışındayım
Hemen motor indirmeye kalkma adamlar para için sağlam motoru bile açarlar
Motorun kaç km de? Şanjuman Evet ama motor indirme pek rastlanan bişey değil
illa ustaya goturecem diyorsan üçgendeki nur motorda kazım ustayı bul o seni üzmez
Yada 1 hafta disiy sık 6 mayısta denizlide olucam istersen buluşur motora bakar öyle gideriz nereye istersen
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)
özgür şahin motor bizim makinalara bakmıyor (bence) adam büyük makinalarda çalışıyor bence hiç bulaşma zaman kaybı ben ayaklık bakmıştım bana bir tane verdi ''git bunu tornacıda makinaya uydur'' dedi tornacıya gidecek olsam niye tamirciye gidiyorum.....
neyse sen bilirsin 6 mayısta denizlide olucam sana özelden mesaj atarım ok?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)