arkadaşlar çoğunluk nikelaj olan demiş onun üzerine yoğunlaşıyorum bir iki güne spariş vericem teşekkürler yardımlarınız için...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)arkadaşlar çoğunluk nikelaj olan demiş onun üzerine yoğunlaşıyorum bir iki güne spariş vericem teşekkürler yardımlarınız için...![]()
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Tarz çok güzel,İyi günlerde kullan,
Arka stop sanırım orjinal ve çok çok hoş,Sinyaller uyumsuz bence,Plakalık harika.Heybe çok yakışmış.Cam, Bobber ruhuna ters ama sağlık daha önemli,Sadece cam nekadar tek fiyatı varmı ve yüksek hızda sağlıklımıdır?Bağalantı şekli orjinal olmıyanlardan sanırım.Gidona bağlananlarda sorun oluyor diye bilyiorum ama benim motorun orjinalleride 300 Avro takımı
Ben Antalya'dan Otobüs ile Suzuki Savage lS 650 getirmiştim.Sağına soluna güzelce bez destekler yapıp dik şekilde bagaja bağlamıştım.Normal bagajlarda yüklenince hiç sorun olmamıştı.Yanlız benizin tahliyeden boşaltman gerekiyor.İçinde benzin kalmamalı.
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)Çok teşekkürler ,sinyalleri beğenmeyen tek kişi siz oldunuz ,ben biraz hasasım delmek istemedim motoru olan yerlere uyan bu ledli sinyaller oldu ,bir tek stop yerini dedldirdim mecburen orjinal stopunu oraya aldım hoş oldu bencede ...
Cam evet bende istemiyordum sama sağlık söz konusu olunca çok yararlı ,gözlük bile takmıyorum 110km 120 km yaptığımda bile rahatsız etmiyor titreme çok hafif sayılmaz motomania kadıköyden almıştım 100 yada 150 tl civarıydı sanırım ustam monte etti ama çok yararını gördüm tavsiye ederim rahatlık varmış![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)onur şu aynaları aldığında resimleri paylaş bizimle bende alabilirim belki![]()

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)[QUOTE=onurbahattin;136530]Arkadaşlar aşşağıdaki aynalar arasında kararsız kaldım sizce hangisi motora daha iyi gider ,Fikirleriniz benim için önemli ....
not:sinyallerde karbon detayı var....
MAT CARBON OLAN MODEL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93005683/detay
NİKELAJ OLAN MODEL
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...27849879/detay
EMEGİNE SAGLIK KARDEŞİM AYNALAR COK HOS DURACAK BENCEDE![]()
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)ok kanka bugün sparişleri verdim yarın elimde olur takınca fotolarım,ama şu elcik işini çözemedim linkteki elcikten arıyorum karizma motorun ilanı aradım ellerinde kalmamış ,senin o arkadaştakinindekin artı bunda gaz sabitlemede var bir yardım sever bulsada istanbuldan bana yollasa parasını yollarım hemen dua almak isteyen yok mu :mrgreen:
arayıpta bulamadığım elcikler
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6245084/detay/
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)[quote=zafer46;136701]Evet çifti 39tl,geldi bugün teslim aldım taktım ayna tarz bolarak çok güzel ama işte 39tl karşılığında ne alabilirsinki biraz kalitesiz gibi nikelajları ama iş görür bir ara resmini çekip paylaşıcam...
Ali ustadan birkaç parça spariş verdim saolsun yolladı hemen ,ama işte şöyle aksesuarları resimlerini görebilsek daha iyi olur nevar neyok bilmiyorum elinde ilanda yok sadece yedek parça alıyorum şuan ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)