kesinlikle ikinci olan diyorum.
karbon olanını bir motor uzerinde görmüştüm çok basit duruyordu
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)kesinlikle ikinci olan diyorum.
karbon olanını bir motor uzerinde görmüştüm çok basit duruyordu

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)siyah olan banada kalitesiz geldi kromlar daha kaliteli duruyor![]()
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)arkadaşlar çoğunluk nikelaj olan demiş onun üzerine yoğunlaşıyorum bir iki güne spariş vericem teşekkürler yardımlarınız için...![]()
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Tarz çok güzel,İyi günlerde kullan,
Arka stop sanırım orjinal ve çok çok hoş,Sinyaller uyumsuz bence,Plakalık harika.Heybe çok yakışmış.Cam, Bobber ruhuna ters ama sağlık daha önemli,Sadece cam nekadar tek fiyatı varmı ve yüksek hızda sağlıklımıdır?Bağalantı şekli orjinal olmıyanlardan sanırım.Gidona bağlananlarda sorun oluyor diye bilyiorum ama benim motorun orjinalleride 300 Avro takımı
Ben Antalya'dan Otobüs ile Suzuki Savage lS 650 getirmiştim.Sağına soluna güzelce bez destekler yapıp dik şekilde bagaja bağlamıştım.Normal bagajlarda yüklenince hiç sorun olmamıştı.Yanlız benizin tahliyeden boşaltman gerekiyor.İçinde benzin kalmamalı.
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)Çok teşekkürler ,sinyalleri beğenmeyen tek kişi siz oldunuz ,ben biraz hasasım delmek istemedim motoru olan yerlere uyan bu ledli sinyaller oldu ,bir tek stop yerini dedldirdim mecburen orjinal stopunu oraya aldım hoş oldu bencede ...
Cam evet bende istemiyordum sama sağlık söz konusu olunca çok yararlı ,gözlük bile takmıyorum 110km 120 km yaptığımda bile rahatsız etmiyor titreme çok hafif sayılmaz motomania kadıköyden almıştım 100 yada 150 tl civarıydı sanırım ustam monte etti ama çok yararını gördüm tavsiye ederim rahatlık varmış![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)