Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 113 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

onurbahattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar çoğunluk nikelaj olan demiş onun üzerine yoğunlaşıyorum bir iki güne spariş vericem teşekkürler yardımlarınız için...

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Tarz çok güzel,İyi günlerde kullan,
    Arka stop sanırım orjinal ve çok çok hoş,Sinyaller uyumsuz bence,Plakalık harika.Heybe çok yakışmış.Cam, Bobber ruhuna ters ama sağlık daha önemli,Sadece cam nekadar tek fiyatı varmı ve yüksek hızda sağlıklımıdır?Bağalantı şekli orjinal olmıyanlardan sanırım.Gidona bağlananlarda sorun oluyor diye bilyiorum ama benim motorun orjinalleride 300 Avro takımı

Ben Antalya'dan Otobüs ile Suzuki Savage lS 650 getirmiştim.Sağına soluna güzelce bez destekler yapıp dik şekilde bagaja bağlamıştım.Normal bagajlarda yüklenince hiç sorun olmamıştı.Yanlız benizin tahliyeden boşaltman gerekiyor.İçinde benzin kalmamalı.

onurbahattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarz çok güzel,İyi günlerde kullan,
    Arka stop sanırım orjinal ve çok çok hoş,Sinyaller uyumsuz bence,Plakalık harika.Heybe çok yakışmış.Cam, Bobber ruhuna ters ama sağlık daha önemli,Sadece cam nekadar tek fiyatı varmı ve yüksek hızda sağlıklımıdır?Bağalantı şekli orjinal olmıyanlardan sanırım.Gidona bağlananlarda sorun oluyor diye bilyiorum ama benim motorun orjinalleride 300 Avro takımı

Ben Antalya'dan Otobüs ile Suzuki Savage lS 650 getirmiştim.Sağına soluna güzelce bez destekler yapıp dik şekilde bagaja bağlamıştım.Normal bagajlarda yüklenince hiç sorun olmamıştı.Yanlız benizin tahliyeden boşaltman gerekiyor.İçinde benzin kalmamalı.
    Çok teşekkürler ,sinyalleri beğenmeyen tek kişi siz oldunuz ,ben biraz hasasım delmek istemedim motoru olan yerlere uyan bu ledli sinyaller oldu ,bir tek stop yerini dedldirdim mecburen orjinal stopunu oraya aldım hoş oldu bencede ...
    Cam evet bende istemiyordum sama sağlık söz konusu olunca çok yararlı ,gözlük bile takmıyorum 110km 120 km yaptığımda bile rahatsız etmiyor titreme çok hafif sayılmaz motomania kadıköyden almıştım 100 yada 150 tl civarıydı sanırım ustam monte etti ama çok yararını gördüm tavsiye ederim rahatlık varmış

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)