arkadaşlar hırsızlara karsi nası bir önlem almalıyız malesef motorumu koyacak yerim yok :( yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)arkadaşlar hırsızlara karsi nası bir önlem almalıyız malesef motorumu koyacak yerim yok :( yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)hırsızın önlemi yok maalesef..biraz caydırıcı olman mümkün..alarmlı disk kilidi gibi..zira 4 kişi gelip kamyonete atıveriyorlar..belki alarm da işe yarayabilir..gerisi şansa kalıyor..
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)direksyonu kitle, Güzel kaliteli bir kilit alıp motoru ön tekerden sağlam bir demire kilitle. örneğin duvarın içine kaynaklanmış bir demire. bide yine kaliteli bir alarm takarsan ve hassas moda getirirsen bu alarmı kimse dokunmaya bile cesaret edemez.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)en pratik çözüm alarmlı disk kiliti bunun yanında alarmlı veya normal çelik halatla sabit bir yere bağla zor götürürler![]()

🤟🤟🤟🤟🤟
B Rh (+)[QUOTE=korhan_751;130642]direksyonu kitle, Güzel kaliteli bir kilit alıp motoru ön tekerden sağlam bir demire kilitle. örneğin duvarın içine kaynaklanmış bir demire. bide yine kaliteli bir alarm takarsan ve hassas moda getirirsen bu alarmı kimse dokunmaya bile cesaret edemez.[/QUOT
Korhan kardeşim önerdigin bir alarm marka varmı peki

🤟🤟🤟🤟🤟
B Rh (+)Alarm markası önere bilirmisiniz peki arkadaşlar. Ya da b marka nasıl bilindikmi ModaCar Motorsiklet Alarmı 0011117 kullanan varmı aranızda
Konu Zafer tarafından (15.April.2013 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
Gitti Süheyla...
İzmir
A Rh (+)Hırsıza kilit dayanmaz. Ben arka lastiği motora ve motoruda garajda ki kolon demirine ZİNCİRLE kilitliyorum en pratiği buMotorumu çalmak isterlerse önce garajı söküp çalmaları lazım
![]()
![]()
Satın Alınmayacak Şey Yoktur; Yeter ki İYİ FİYAT Ver!...
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)hepsine ek olarak benzin akışını kes ben her seferinde yapıyorum
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)marka olarak sana tavsiyede bulunamam ama sesi ve hassasiyet derecesi olan bir alarm alabilirsin benim aklımda olan aşağıdaki linkte olan
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-Alarmi_46207.html#0
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)