o fiyata 2013 zaten değildir. 2012 leri bitirmek için bu düşük fiyatlar. bence hazır bu fiyatlardayken kaçırma al derim. 2013 ler gelince fiyatlar yükselecektir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)o fiyata 2013 zaten değildir. 2012 leri bitirmek için bu düşük fiyatlar. bence hazır bu fiyatlardayken kaçırma al derim. 2013 ler gelince fiyatlar yükselecektir.
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)2013 250'lik makineler geldi , dağıtımı yapıldı hatta 3. parti malını satan yerler var . 2012'de spyder'lar neyse 2013 de de tıpkısının aynısı hiç bir fark yok , saygılarımla![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Tolga geç oldu ama anıl doğru cevapları vermiş![]()
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)