Herkeze iyi günler beyler bayanlar ben 11 milyara kadar bütcesi olan ama aynı zamanda ileriye yönelik custom edilecek uzun maşalı sağlam ve uzun ömürlü bir chopper/cruiser arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
ARAŞTIRMADAYIM
BURSA
0 Rh (+)Herkeze iyi günler beyler bayanlar ben 11 milyara kadar bütcesi olan ama aynı zamanda ileriye yönelik custom edilecek uzun maşalı sağlam ve uzun ömürlü bir chopper/cruiser arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Yamaha Dragstar 650 düşün. Ama hiç motor kullanmadıysan ilk etapta biraz ağır gelir.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
ARAŞTIRMADAYIM
BURSA
0 Rh (+)Yok daha önce vitesli kullanmadım ama vmax filan kullandım ama ben bi bakıyım teşekkür ederim.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Madem vitesli kullanmadın sen 1-2 seneliğine 250 cc bir motor al, regal raptor ,hyosung gv 250 olabilir
bunda kendini biraz geliştir, sonra yüksek cc bir motora geç. Ağır motorun kontorlü zor, yatırırsan masraf açar elden çıkarmakta zorlanırsın. İlk yıl için 250 cc çok ideal.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
ARAŞTIRMADAYIM
BURSA
0 Rh (+)hocam simdi dd 350 e6 alsam da ona modifiye yapsam sence nasıl ? uzun ömürlü ve modifiye gider mi acaba ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emir ilk makinayı uzun ömürlü kullanmayı düşünme geçiş makinası olarak düşün çünki zamanla tercihler beklentiler değişir uzun maşa seçenek pek yok 250 veya 350 cc spyder başlangıç için en ideal makina beklentilerini fazlasıyla karşılar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)