usta ile iletişime geçip bunu öğrenebiliriz... ben bugün ararım onu hatta arıyorum şimdi :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)şimdi aradım
- senin egsozdan ise aynısını seninkinin ölçülerinde yaparız kolay ;)
dedi
- ama kıvrım var :(
dedim
- çok güzel
dedi
- o halde senin numaranı paslıyorum seninle iletişime geçsinler
dedim
- fotoğrafı yollayabilirlerse olur
dedi
Egsozcu Tayim Usta
0555 498 90 26

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)arkadaşlar eksozdaki şu kıvrım olayı kafama takıldı onur o kıvrım iki taraftada varmı birinde varsa eksoz değişmiş olabilir çünki benim başıma geldi benim eski spyder in eksozu garantiden değişmişti eskisi kıvrımsızdı yenisinde hafif kıvrım vardı alttaki resimdede eksoz düz görünüyor orjinali düzse engin nin eksozun aynısı uyar
![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)her türlü işi hallederim yeter
ki sen hadi de...
celil abi model yılına göre değişiyor o kıvrım mesela 2011 ilk 6. ayda kıvrım var 2011 ikinci 6. ayda kıvrım yok 2012 lerde kıvrım hiç yok yani toparlamak gerekirse 2011 ikinci 6. aydan itibaren kıvrım ı kaldırdılar diye biliyorum...
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Eğer mümkünse bir foto yükler misin?
Şu kıvrımı merak ettim de
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Sağolasın engin aydınlattın garip niye öyle bişey yaptılarsa
Şu çinlilere akıl sır ermiyor![]()
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)arkadaşlar benim motorun zincir tarafındaki egzoz daha düz,diğer taraftaki egzoz kıvrımlı bugün celil abinin mesajı üzerine bir bakim dedim orjiinali böyle sanırım ,ama araştıracağım...
egzoz içinde marlox seni aricam... koruma demiri rüzgarlık yani ön cam yan plaka alicam,mont kask ekdiven korumalık bakımderken çok masrafım oldu biraz rahatlayayım aricam seni ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)