hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.....
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)Sağolun dostlar. Sizlerden öğreneceğim çok şey var. İlk motorumu aldım, yani tecrubesizlik maksimum :? . Aslında aklımda bir sürü soru var ama önce bir eski mesajları inceleyip sonra cevap bulamadıklarım için yardımlarınıza başvurucam.
Hiç kendimi tanıtmadığımı farkettim şimdi. İsmim Mehmet. İzmir-Urlada oturuyorum, yaşım 30. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde bilgisayar programcısı olarak çalışıyorum. Motorum 2006 model kırmızı bir DD250-E9. Diğer class modelini hiç düşünmedim, bu model daha çok hoşuma gidiyor. Şu anda 6000kmde. Motor elime gelir gelmez Sabri Usta'ya bıraktım. Onlar bir elden geçirdi. Zincir değişmesi lazım dediler ama onlarında elinde yokmuş şimdilik germişler. Hemen ilk sorumu sorayım, tavsiye edeceğiniz bir zincir var mıdır? Madem değişecek iyi birşey takayım diyorum.
Sıcak karşılamanız için teşekkürler.Hoşbulduk.![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Jedaykin seninle hem adaşız hemde motorlarımız aynı model ve renk. Dikkat et Samsun dan Okan var ya bizim kırmızı motorların üzerine boğa salacakmış dikkat et, sana doğru gelen bir boğa görürsen hemen kaç, bil ki onu Okan yollamıştır.
Zincir olarak oring li zincir taktır, hem daha kaliteli hem uzama yapmaz hem yağ tutar. Herhalde 156 bakla mı olacaktı. Fiyatı da 60-65 TL. gibi. Arkadaşların çoğu değiştiriyor zaten zincirlerini oringli si ile. Ama eski zinciri fazla gerdirme bu seferde bilyaları dağıtıyor.
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)Kırmızı motorun böyle bir sorun yaratacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Boğalardan sakınıcaz kendimizi desene. Samsuna yolumuz düşerse yandık . Okandan ricam kullanmayı iyice öğrenene kadar benim üstüme boğa salmamasıdır. Olmadı en fazla buzağı salsın da başedebileyim.![]()
Zinciri ilk fırsatta değiştiricem zaten. Oringli zincir bakıyorum o zaman. Fiyat da çok fazla değilmiş, bir an önce halledeyim. Bilgi için çok sağol.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
caponord
Samsun
B Rh (+)Mehmet kardeşim.. sana miniminnacık kuzu gönderelim.. hem alıştırma olsun.... :lol: :lol: :lol:Jedaykin Nickli Üyeden Alıntı
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)Sağol dostum, ancak kuzuyla kapışacak durumdayım zaten.okan Nickli Üyeden Alıntı
Boğa ile baş edecek düzeye gelince haber vericem. Motosiklet ile matadorluk yaparak bir ilki de gerçekleştirmiş oluruz. :lol:
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Hayırlı uğrlu olsun.İstanbul kadar olmasada izmir dede kalabalık oluyor yavaş yavaş.Şimdi ise bu kalabağı bir ayaraya getirmek kaldı.
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Jedaykin Nickli Üyeden Alıntı
Biri boğamı dedi..![]()
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)