arkadaşlar 1100 diyor zaten 110 nereden çıktı.
KM çok bile ben aldım alalı daha 400 km yeni oldu.Haftada 1 gün biniyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar 1100 diyor zaten 110 nereden çıktı.
KM çok bile ben aldım alalı daha 400 km yeni oldu.Haftada 1 gün biniyorum.
Güncel 49. gün 6.400 km :? :evil: :?
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)arkadaşlar bahsettiğim ilk motor olmadı ondan vazgeçtim.şimdi başka bir cihaz var ilgilendiğim. bugün gittim gördüm temiz bir alete benziyor. 2006 model kırmızı 5800kmde. daha 1 yıl garantisi var ki benim ilgimi çeken şey de bu oldu. önceki ile aynı şekilde 3500 YTLde anlaştık. çetincandan enis beye sordum motoru biliyorlarmış, sahibinin iyi baktığını söylediler. yarın servise götürüp göstericem :? onlar sorun yok derse haftaiçi noterden satış yapıcaz. zaten artık daha fazla uğraşmak istemiyorum bu olacaksa olsun olmazsa kendimi çok zorlayacak da olsam sıfır alıcam.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kardeşim madem 2 nci el düşünüyosun dikilitaş ali ustanın elinde güzel bir makina var 2006 trafik çıkışlı 1700 km.de fiatı 3500 ytl.diyor bir bak telefonu ise 0212 3277283Jedaykin Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)istanbulda gerçekten çok uygun makineler var ama ben izmirdeyim. istanbuldan motoru getirmek de kolay birşey olmayacaktır. o yüzden izmirdeki piyasada olabilecek en uygun motoru almaya çalışıyorum.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)motoruma kavuştum. 2006 model gayet iyi bakılmış garantisi devam eden bir DD250-e9 şu anda aşağıda yatıyor. şimdi sıra ehliyette. ehliyetsiz yakalanıp anormal cezalara çarptırılan arkadaşları duyunca ehliyetsiz çıkmaya pek cesaret edemiyorum açıkçası. ehliyeti alıncaya kadar bu siteyi ve diğer motosiklet forumlarını hatim etmekle meşgul olucam.
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun... Çok doğru bir karar vermişsin. Ufak ufak alıştırma turları at ama trafiğe çıkmadan...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
caponord
Samsun
B Rh (+)hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanırsın inşallah....
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hayırlı olsun motorun, Allah kaza bela vermesin. İnşallah en kısa zamanda da ehliyetini alırsın ve bir sebepten dolayı bir yerde görüşür tanışırız.Jedaykin Nickli Üyeden Alıntı
Diğer motosiklet forumlarını hatim etmene gerek yok bu siteyi hatim et fazla bile gelir. Çünkü bilgili, tecrübeli ve modifiyeci baba motorcular burda. Her türlü teknik, teorik soruları sorabilirsin.
EskişehirHayırlı olsun dostum, kazasız belasız inşallah..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)