Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acemi sorusu

iskenderyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iskender yaz
    turizm
     dd 250e-10 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Acemi sorusu

Arkadaşlar basit bi sorum var yani inşallah basittir bugun trafıkte fazla kaldım 1, vites 2, vites ilerledim ve makına hararet yaptı fan çalıştı sonra bi yanık kokusu geldi acaba biraz kenara çekip sogutsammı falan derken trafık açıldı koku gitti .Bi sıkıntı varmıdır yoksa normal bişeymidir

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı iskenderyaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar basit bi sorum var yani inşallah basittir bugun trafıkte fazla kaldım 1, vites 2, vites ilerledim ve makına hararet yaptı fan çalıştı sonra bi yanık kokusu geldi acaba biraz kenara çekip sogutsammı falan derken trafık açıldı koku gitti .Bi sıkıntı varmıdır yoksa normal bişeymidir
    Dostum hararet yaptığını nerden anladın sadece fandan mı yoksa kokudanmı bence fanın çalışması sadece belirli bir hızda kullanamadığın içindir kokunun hararetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum içim rahat olsun diyorsan radyatör suyunu kontrol et yeter.

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Anladığım kadarıyla çok dur kalk ve 1-2 yapmışsın dolayısıyla debriyajdan yanık kokusu almışsın. Motorunun dur kalk esnasında fan açması normaldir eğer açmazsa işin içinde bir anormallik vardır. Bu motorla öyle kolay kolay hararet yapmazlar ki yapmasınlar diye su soğutmalı yapılmışlardır. Benim fikrim debriyajı zorlamışsın o kokmuş. Biraz debriyajının ömrü kısalmış o da varsın kısalsın bi balata ne kadardır ki

iskenderyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iskender yaz
    turizm
     dd 250e-10 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ya ben hararet yaptıgını fanın çalışmasından anladım yani ben genelde trafıkte pek kalmıyorum ve fan çok ender çalışıo bende çalışınca heralde hararet yaptı diye düşünüyorum galiba dediginiz gibi fanın çalışması hararet anlamına gelmiyo .Debriyaj olayı galiba çünki debriyajı belki bi 20 dk. hiç bırakmadım

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla çok dur kalk ve 1-2 yapmışsın dolayısıyla debriyajdan yanık kokusu almışsın. Motorunun dur kalk esnasında fan açması normaldir eğer açmazsa işin içinde bir anormallik vardır. Bu motorla öyle kolay kolay hararet yapmazlar ki yapmasınlar diye su soğutmalı yapılmışlardır. Benim fikrim debriyajı zorlamışsın o kokmuş. Biraz debriyajının ömrü kısalmış o da varsın kısalsın bi balata ne kadardır ki
    Çifti 60 diye hatırlıyorum Besimcim hala acıyo...

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Seninki fren balatası ben debriyaj balatasından bahsediyorum
    Artık nasıl bir acıysa balata lafını duyunca sızı hissediyorsun

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için kısaca özetleyeyim. Bizim barış motoru aldığından beri ön freni cırcır ötüyor sırf sesten kurtulmak için yepisyeni motorun yepisyeni balatalarını değiştirdi arkadaş. E haliyle bir sızı mevcut

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)