sen nasıl görmek istiyorsan dostum yada ne anlıyorsan.
anlatması yazmasından uzun sürer.
HANDO cevap verdi...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)sen nasıl görmek istiyorsan dostum yada ne anlıyorsan.
anlatması yazmasından uzun sürer.
HANDO cevap verdi...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)artçı alacak biri varmı ..Serhat gelemediği için senem"i alacak bir gerekiyo ...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hocam bulunur biri yarın ola hayrola
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)tamam .. bakalım daha vakit varken yazayım dedim ..
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)du bakiim ben şunu bi ali ustaya götüriim ne diicek bilyeler için... çıkma diyeblir... çık sorun yok derse ben alırım zatı muhterem deli kılçığı... şeref duyarım hattaa... olmadı delizabit var... bakalım.. blki ben de artçı olarak geleblirim... durumlar karışık... yada atlarım otobosa ööleee gelirim...
SSUUUUuuu...!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)eyvallah agresus...kubilay zaten denizle konuşacak bu konuyu ..inşallah otobüsle gelmene gerek kalmaz...senin makina iyiydir sorun çıkarmaz sana benim bildiğim ...ALLAH"a emanet
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Benim Kızılkorsanım bilir nerede bozulacağını evelallah.... Mevlam darda koymaz... inşallah sorunsuz bi şekilde gidip dönücez... cümleten Mevlama emanet olalım... hadi bakalım.. Vira Bismillah...
SSUUUUuuu...!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)komtanım serhat aradı beni çizgiyi düzeltmesi lazımmış yan çizgileri sevmiyormuş "abla bana gelen :evil: :evil: :evil: geldi ben şu çizgiyi bir düzelteyim pazar günü "dedi :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: yani ben ona saldım şeytanları gece rahat bırakmamışlar zuhazuhaaaaaaaaaa :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
YOK
Türkiye
A Rh (+)komtanım ablamın dedigi gibi çizik falan bizi bozar size zahmet siliverin benim adımın yanındaki çizikleri listede sadece adım kalsın pazar günü 7,30 da mahmutbey gişelerde görüşürüzaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu gezi çok güzel olacak sanırım :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)