Sağol Celil abi, bunun dışında arka sinyallerin yerini değiştirdim, önce bayrak demirine takmayı düşündüğüm kurukafa stopları çantalara yerleştirdim, dış hava filtresi taktım, usb şarj yuvası taktım, serit ledli yol aydınlatma ışığı döşedim, koctas dan 20 tl lik banyo demirinden şahane bayrak direği yaptım, çantaların motora bağlanma şeklini biraz değiştirdim (ikinci bi r mod ile istediğinde tek harketle sökülüp el çantası gibi yanına alabileceğin tarzda çanta olacak şekilde güncelleyeceğim), motorun üzerinde ufak bir bölgeye spike döşedim, ufak tefek tesisat işim kaldı (ışıklar için), ondan sonra artık hiç oynamıycam motorumla, bu arada merak ettiğim iki konu var,
1. : motorun kontak anahtarının üzerinde hiç boş uç var mıdır? yani motora döşediğim tesisat kontak açıkken çalışmalı kontak kapalıyken ise çalışmamalı, farlardan vb paralel çekmek istemiyorum, ayrı bir hat istiyorum kontak açıkken 12v, kapalıyken 0 v olan. Bu mümkün müdür? (şemayı güzelce takip etsem belki bulurum da illa ki yapan birileri olmuştur o yuzden sorayım dedim)
2. : Hani şu silindir kapağından çıkıp hava filtre kutusuna giren boru var ya (aşağıdaki resimde kırmızı çizgi ile belirttim)
işte bu borunun hava filtre kutusuna giren ucunu, yine aynı resimde kırmızı halka ile göstermiş olduğum yere monte etsek (borunun açık ucu aşağı bakacak şekilde), acaba otomatik zincir yağlama sistemi yapmış olur muyuz?
çünkü bildiğim kadarıyla motor zaman zaman burdan yağ atıyor hafiften, ama bu yağ zincir yağlamak için uygun olur mu bilemem, zaten sadece buna güvenmek değil de, ne bileyim aklım ageldi işte...
Fikirlerinizi alayım...
(NOT : bu arada foto eski, hani dış filtre, vb diye sormayın, hem yıkadım da motoru :D )

350 spyder
ANKARA
A Rh (+)