Aradaşlar 150 2012 model motorumun egsozu ne kadardır bilen var mı ben hiçbir sitede bulamadım.aslında egsozda sıkıntı yok kromları attı.krom kaplatsam astarı yüzünden pahalımı olur?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Aradaşlar 150 2012 model motorumun egsozu ne kadardır bilen var mı ben hiçbir sitede bulamadım.aslında egsozda sıkıntı yok kromları attı.krom kaplatsam astarı yüzünden pahalımı olur?
Konu omeryukksel tarafından (02.May.2013 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)şimdi bu konuyla ilgili kimsenin fikri yok mu![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba ömer orjinal eksozun tanesi 150 tl civarıydı 250 cc ile aynı eksozlar kullanılıyor
kromaj yaptırmak istersen tahminen ikisine 150 tl isterler![]()
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Merhaba Celil abi.teşekkür ederim bende tek egzoz var iki değil.Fiyat far edermi acaba?BİDE BU MANİFOLD LA BİRLİKTE SATILMIYOR DİMİ ABİ? YANİ SON EK YERİ VARYA ORADAN SONRASINI DEĞİŞİRLER Mİ? ALİ USTA DA VARMIDIR?
Konu omeryukksel tarafından (03.May.2013 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)aa 2012 modelde senin tek eksozu kar etmişler :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
senin yeni kasayı canlı görmedim katalizatör var sanırım ve orada eksozun eki var servise sormak lazım komplede satabilirler ve ayrıca yeni model eksoz olduğundan fiyatı daha yüksektir ali ustaya veya motorland a sorabilirsin elinde yoksada getirir![]()
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)http://www.sahibinden.com/listing/va...688101/detail/
ABİ MOTOR BU.EN SON PARÇASI OLAN YER DEĞİŞMESİ LAZIM.YADA NİKELAJLATMAM LAZIM
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bizim DD-350 E-6 ların orjinal egsozuna 450 tl demişlerdi çiftine
normal bir egsozun krom kaplama işçiliği yaklaşık çift egsoz için 180-200 tutuyor
sen birde şu bobber egsozuna bir bak istersen
oda senin makinaya uyar gibime geliyor
egsozu açtırcam ses istiyorum dersen
bobber egsozu üstünde oynamalarla ses alabilirsin
eğer fiyatlar yüksek gelirse krom kaplatmak en mantıklısı...
bu arada sende bir resim paylaşırmısın krom atmış diyorsun ya o kısmı görmek istiyorum mümkünse bi resimle paylaşırmısın
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)krom atmadı aslında ben yanlış polisajdan dolayı parlaklığını aldın ve krom ortaya çıktı :( bide bazı yerlerinde sürtmeden dolayı siyahlıklar çıktı.fotoğrafları müsait olunca paylaşıcam.teşekküer ederim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)