Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ali gider
    öğrenci
     yok
     niğde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Cruiser / Chopper hakkında yardım

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu yıl üniden mezun olacağım yaşım 22 boy 187 kilo 83
    Cruiser / Chopper tarzı bir motor almayı düşünüyorum. regal raptor/bisan lifan /gv/keeway markaları özellikle dikkatimi çekti. bazı arkadaşlar motorda titreme sorunundan bahsetmiş beni bu husus endişelendiriyor. v motorlarda sanırım bu titreme olmuyormus. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinir Ayrıca önerebileceğiniz şeyler varsa da bekliyorum şimdiden çok teşşekkür ederim

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Boyuna göre gv250 ufak gelecektir. Sana en ideal motosiklet, Regal Raptor Spyder olacaktır. 2011 ve sonrası modellerde balansör vardır. Yani Titreşim alınmıştır. Diğer marka/modelleri zaten düşünme bile
    "CaRPe DieM"

ali gider
    öğrenci
     yok
     niğde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok teşekkür ederim kardeşim

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    daytona da olabilir.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

ali gider
    öğrenci
     yok
     niğde
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    daytona ile Spyder arasında ne tür bir avantaj ve dezavantaj durumu vardır?

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    aynı modelin biri uzun maşası biri kısa maşası birinin adı daytona biri spyder :D

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Sana daytona yı tavsiye edebilirim, nedeni ise şu;

Bende 350 spyder var, makinama resmen AŞIĞIM ancak deneyen motorcu arkadaşlarımın hepsi de kullanımının çok zor olduğunu söylüyorlar, belki içlerinde chopper cı olmadığı içindir, zira hepsi cruiser tarzı makinaya sahip, bu zorlugu da rake açısının biraz yüksek olmasından kaynaklanıyor, bu nedenle SANA SPYDER I ILK ETAPTA ONERMIYORUM, ama alırsan da bence cok rahat bir sekilde kullanmayı ogrenip tıpkı benim gibi agzının suyu aka aka zevkten dort kose binersin

Spyder ımı almadan önce Bobber a da çok baktım, aslında daha karizma gibi bir yandan. Hani böyle 1960 çöl motorcuları tarafından yapılmış custom lara benziyor, tercih edilebilir, benim sana önermememin tek sebebi, HARD TAIL YAPIDA URETILMIS OLMASI, YANI ARKA TEKERINDE AMORTISOR YOK, ONUN YERINE SELEDE YAY VAR.

Daytona ise yine oldschool bir tarza sahip, Spyder a göre dah aefendi gibi duran, ama yine de çok hoş bir makina, ayrıca spyder daki gibi softail arka suspansiyona sahip, ve spyder daki rake acısı yerine daha normal ölçeklerde bir açısı var. BU SEBEPLE BEN SAHSEN SANA DAYTONA YI ONERIRIM.

Not : Bu soyledigim motorlardan sadece Spyder ı kullanma sansım oldu.
    "Lone Wolf...No Club..."

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı AHRAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana daytona yı tavsiye edebilirim, nedeni ise şu;

Bende 350 spyder var, makinama resmen AŞIĞIM ancak deneyen motorcu arkadaşlarımın hepsi de kullanımının çok zor olduğunu söylüyorlar, belki içlerinde chopper cı olmadığı içindir, zira hepsi cruiser tarzı makinaya sahip, bu zorlugu da rake açısının biraz yüksek olmasından kaynaklanıyor, bu nedenle SANA SPYDER I ILK ETAPTA ONERMIYORUM, ama alırsan da bence cok rahat bir sekilde kullanmayı ogrenip tıpkı benim gibi agzının suyu aka aka zevkten dort kose binersin

Spyder ımı almadan önce Bobber a da çok baktım, aslında daha karizma gibi bir yandan. Hani böyle 1960 çöl motorcuları tarafından yapılmış custom lara benziyor, tercih edilebilir, benim sana önermememin tek sebebi, HARD TAIL YAPIDA URETILMIS OLMASI, YANI ARKA TEKERINDE AMORTISOR YOK, ONUN YERINE SELEDE YAY VAR.

Daytona ise yine oldschool bir tarza sahip, Spyder a göre dah aefendi gibi duran, ama yine de çok hoş bir makina, ayrıca spyder daki gibi softail arka suspansiyona sahip, ve spyder daki rake acısı yerine daha normal ölçeklerde bir açısı var. BU SEBEPLE BEN SAHSEN SANA DAYTONA YI ONERIRIM.

Not : Bu soyledigim motorlardan sadece Spyder ı kullanma sansım oldu.

yani kısaca bence spyder var sende daytona olsun ki spyder sayısı az olsun daha çok dikkat çeksin diyor :D :D :D:D:D:D:D:D

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    çok çakalsın marlox :D:D:D:D:D:D:D:D:D
    "Lone Wolf...No Club..."

Ultragore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum 1,87 boy diyosun . Benim boyum 1.80 GV 250 ye oturmamla inmem bir olmuştu inanılmaz ufak bir makine .Çarpışan arabaya binmiş aile babası gibi oluyosun gv 250 de :D regal deneyimim çok uzun olmadı benim ancak lifan gayet başarılı bir makina üstelik çok parada değil .bu haftasonu forumdan hüseyin (zildjian ) in lifanını kullanma fırsatım oldu .Fiyat performans olarak düşünürsen alınabilir tabikide bir regal raptor bekleme ama tip olarak çok güzel bence ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)