Besimle muhabbetiniz keyif verici o yüzden araya girmiyorum :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Besimle muhabbetiniz keyif verici o yüzden araya girmiyorum :mrgreen:

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuda bahsedilen aynı kamera olunca tekrar başlık açmak yerine konuyu hortlatıp devam edeyim dedim.
online geyik bölümünde başlayan kameranın kask üzerinde duruşu ve bir kaç fotoğrafını ekliyorum.
Ev içinde kamera çekimini koymak istemedim, o yüzden fırsat bulup motorla tura çıkınca video kaydı da eklerim.
Bu araç kamerasının kendi çektiği fotoğraf.
![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Resimlerin çòzúnúrlúğü güzel vakum sistemide iş gòrecek gibi bence fiyatını hak ediyor![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Bugün kısa bir tur yapıp denedim. Çekim iyiydi ama kamerayı ayarlayamadığım için hep yolu çekmişim ve sildim bütün çekimleri. Sonra İnanç'ın yanına gidip orada kendi kameramı taktım. Vakum sistemini denedim iki kamera içinde sıkıntı yok. 120-130 km hala kafamda duruyordu. Bu kendi kameramdan, diğerinin şarjı bitmişti. Kamera ayarı için İnaç'a teşekkürler.
https://www.youtube.com/watch?v=IsD2mk6B_oo
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Yarın gidona sabitleyip bir denerim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)