Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Unlimited - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Oktay
    Endüstri Mühendisi
     MCT 250
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Ertelenen Hayaller

Belkide bir çoğumuzun yaşadığı bir şey bu .. Hep bir chopper hevesiniz olur ama aileniz aklınızı çeler ve içinizde bir yerde saklı kalır 2 tekerlek sevdası..Artık yaş 28 ve ertelenen ve içimizde saklı kalan motor sevdasını dışarı çıkarma vakti geldi..

İsmim Mert arkadaşlar. Bursada yaşıyorum . Şuanlık motorum yok ama almam an meselesi... Araştırmalarım tüm hızıyla sürüyor. Daha önce bir kaç kere vitessiz kullandığım 250 lik bir Regal ile başlamanın en iyisi olacağını düşündüm. Motordan anlamadığım için paramın da boşa gitmesini istemiyorum açıkçası.

Herkese merhaba , temiz bir DD 250 E-9 almayı düşünüyorum. Bu konuda sizlerden yardım bekliyor hem de tanışma fırsatı oluşacağına inanıyorum..

Saygılarımla..

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostum hayırlısı olsun bahsettiğin seyleri bizde yasadık baslangıc motoru olarak cok uygun spayder gidon olarak ve denge olarak daha zor bu arada kendinden biraz daha bahsedersen muhabbet daha zevkli olur hosgeldin aramıza....

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Foruma hoşgeldin Mert.

Bursa ekibi gayet kalabalık ve aktiftir. Her konuda yardım alabileceğini tahmin ediyorum.

Umarım gönlündeki motoru çabucak bulup yollara vurursun kendini.

Mert Oktay
    Endüstri Mühendisi
     MCT 250
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dediğim gibi Bursa'da yaşıyorum . Bir devlet kurumunun fuarlar departmanında çalışıyorum aktif bir insanımdır.Aslen mühendisim ama yurtdışı fuar organizasyonu yapıyorum. Oturmaktan ziyade gezmeyi severim işimde bu şekilde zaten. Sıradan olmayı sevmem farklı şeyler beni cezbeder. T gidondan ziyade klasik istedim daha rahat ederim diye ama tabi bilemiyorum denemek lazım. Tahmin edersin ki herkesteki ilk heyecan bende de var hele motoru alsam çok daha mutlu olurum . Bakalım hayırlısı zamanla forumda yer alırım heralde.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Unlimited Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi Bursa'da yaşıyorum . Bir devlet kurumunun fuarlar departmanında çalışıyorum aktif bir insanımdır.Aslen mühendisim ama yurtdışı fuar organizasyonu yapıyorum. Oturmaktan ziyade gezmeyi severim işimde bu şekilde zaten. Sıradan olmayı sevmem farklı şeyler beni cezbeder. T gidondan ziyade klasik istedim daha rahat ederim diye ama tabi bilemiyorum denemek lazım. Tahmin edersin ki herkesteki ilk heyecan bende de var hele motoru alsam çok daha mutlu olurum . Bakalım hayırlısı zamanla forumda yer alırım heralde.
    Umarım daim olursun forumda herkez aile gibi herkez konusunda elinden geleni yapıyor senin yurtdışı ayağin olusu cok faydalı olabilir bu aletlerde krom aksesuar lar cok önemli ve Türkiye de pahalı cok sanzlisin

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldin mert. bursa +1 diyoruz o zaman ) sen ilanları kurcala gerekli desteği elimizden geldiğince veririz elbet. sanırım bursa tayfadan aramız da motorunu satmayı düşünen yok.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Mert hoşgeldin. Umarım kısa zamanda istediğin motora kavuşursun. Bu sitede Bursa sayfası var orada bursa riders listesine kendi bilgilerini ekle, ayrıca buluşmaları da takip edersen motorları yakından görme fırsatın olur. Merak ettiğin konuları da cevaplandırırız elimizden geldiğince.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,573
    Beğenilmiş
    7,099
    Merhaba Mert aramıza hoş geldin güzel sıcak bir giriş yazısı olmuş teşekkürler
    işallah sende kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun bizler elimizden geldiğince destek oluruz

Mert Oktay
    Endüstri Mühendisi
     MCT 250
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese teşekkürler . Bu arada Enes arkadaşımdır az önce eve geldi biraz konuştuk . Yardımcı olacak tanıdık usta da var dedi içim rahat etti.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin sefalar getirdin Mert.. Güzel bir meslek seçmişsin kendine... Eğlenceli olsa gerek :| Ee mesleği güzel seçince motoru da güzel seçiyor insan sanırım :mrgreen: Başlangıç için uygun yere geldin.. Ki aşağıda bulunan aile fertlerimizin de dedikleri gibi, burada RR hakkında cevap bulamayacağın soru yok... Şimdiden Hayırlı olsun diyelim...

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Mert aramıza hoş geldin güzel sıcak bir giriş yazısı olmuş teşekkürler
    işallah sende kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun bizler elimizden geldiğince destek oluruz
    İşallah İşallah :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)