Bence zincir yağlamaktan daha önemli olan şey önce zinciri çok iyi temizlemek .Bursada nereye baktıysam bulamadım.şimdilik wd 40 la idare ediyorum ..bende zincir yağı hikayemi şöyle anlatayım .ilk zincir bakımımda spray almıştım hatta çok ilginçtir kutunun üzerinde yapıştırma bieşy wardı işte bilmemne zincir yağı diye ..Ben bu çıakrtmayı söktüğümde altındaki kutunun orjinali silah yağı çıktı :D yağı ilk kullandığımda 200 km ye yakın yol yapmıştım ewe geldiğimde motoru benzin döküp yakmayı düşündüm ..Arka jant simsiyahtı hatta yağın bir kısmı özenle parlattığım yan çantalarıma gelmiş dahada kötüsü temizlerken çok çok azda olsa boyanın gittiğini gördüm ..Anında o şişeyi çöpe attım arkadaşlar .Sakın spray standart böyle 3 -5 liraya satılan zincir yağlarından kullanmayın .Daha sonra serviste çalışan bi abim bana bir yağ tavsiye etti şuan çok memnunum .Ama bu yağı nasıl tarif edicem onu pek bilmiorm ufak plastik bir şişede satrılıor yapıştırıcı gibi bi şekli war .Makineleri falanda yağlıolar bu yağla ..ufak şişesi 2 liraya ben bauhaus tan aldım .öyle bir yağ ki sıktığınız zaman sadece zincir üzerinde kalıyor ve 250 km kadar götürüor .En güzel yanı ise wd 40 ı sıktığınız zaman yere anında iniyor .kışın çok işe yarıcanı sanmıorm bu yağın ancak yazın süper iş görüyor

mct 250 cc
bursa
B Rh (+)