Arkadaşlar herkese selam,
İki ay kadar oldu foruma giremedim işlerim yoğundu. En sonunda sizlerin de tavsiyesine uyarak motor almayı erteledim ve a2 kursuna kayıt oldum.29 Haziran'da kısmetse sınava gireceğim. Artık regalime kavuşmam yaz sonuna kaldı.
Arkadaşlar bir iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Tüm belgelerimi kursa verdim sadece sabıka kaydı kaldı. Onda da sistem değişmiş her adliyeden alınmıyormuş. Beykoz, Kartal, Kadıköy, Çağlayan ve Bakırköy adlliyeleri veriyormuş. Benim müdürden izin alıp da gitmem çok sıkıntı zaten istanbul trafiğinde sadece gidip gelmem 2 saat sürer 1 saat de orada sıra falan beklesem işim yaş. İnternette biraz araştırdım da herkes birşeyler söylüyor. Saat 09:00 - 14:00 arası sadece alınabiliyormuş doğru mu? Bazıları da kaymakamlıklardan da alınabilir demiş. İnternetten alınabileceğine dair haberler çıkmış ancak daha çalışan bir sistem yürürlüğe geçmiş değil. Sabıka kaydıyla alakalı akıl verebilecek olan var mı? İş yerim İstinye Park AVM yakınında evim de Ümraniye'de.
Bir de 2013 modeller satışa çıktı mı acaba? 2013 modellerde ne gibi değişiklikler olacak bilen var mı ?
Herkese teşekkürler.

2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)

motorun üzerine oturdum direksiyonu kaldırdım falan ama lastik kalınlaşınca bi değişik olmuş sanki ön lastik daytona gibi hemen önümdeymiş gibi hissettim . bizim spyderlardaki tat yok gibi sanki.