Merhabalar abilerim kardeşlerim. İsmim Erkan 19 yaşındayım Ankarada Gazi Üniversitesinde okuyorum. Motorumu dün aldım dd250e-9b. Elimden geldiğince sizlerle her tür etkinliğe katılacağım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Merhabalar abilerim kardeşlerim. İsmim Erkan 19 yaşındayım Ankarada Gazi Üniversitesinde okuyorum. Motorumu dün aldım dd250e-9b. Elimden geldiğince sizlerle her tür etkinliğe katılacağım![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba Erkan aramıza' hoş geldin:D
yeni RR un hayırlı Olsun. Kazasız belasız keyifle bin
bu yaz. Ankarada kalabalık geziler Olucak bence![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin Erkan. Daimi olmanı ümit ederim.. Aklına takılan bir soru olursa ha bu Celil abin hızır gibidir hemen yetişir vallahi. Cevaplayamayacağı soru bulamazsın :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Çok teşekkür ederim. Tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak daha genç ve acemiyim. İyi ki varsınız =)
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)Hoşgeldin Erkan Rabbim kazasıs belasıs sürmeyi nasip etsin.
l
l
A Rh (-)Erkan kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kazasız belasız sürüşler yapman dileklerimle.![]()
regal raptor daytona
ankara/batıkent
B Rh (+)gün geçmiyor ki ankarada bombalar patlamasın sayın seyircilersayımız gittikce artıyor ve yazın güzel günler bizi bekliyor galiba
ayrıca bir yaşıtımın katılmasıda beni dahada mutlu etti :D
hoşgeldin erkan dost
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Hoş buldum kardeşim ben de sevindim genelde yaş ortalaması bizden büyük =). Çok samimi ve sıcak bir ortam burası herkese teşekkürler =)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sıkmayın canınızı gençler.. Celil abinizin de ruh yaşı 19 :mrgreen: hatta daha mı gençtin sen Celil abi![]()
"CaRPe DieM"
regal raptor 250E-9B
ankara
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Erkan kazasız belasız sürüşler ...
we believe in the sky, and we don`t believe in the sunroof
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)