Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Unhappy 250 spayder 1 depo kaç km yapıyor.

Arkadaşlar aldığımdan beri ortalama 300km 1 depo ile gittiğini ölçümlüyordum bu durum hergün yaptığım toplam 40km yi 120-130 e-5 hasdal gidince değiştiğini gördüm her benzin aldığımda kmyi 0 lıyorum dün akşam yine eve dönerken Hasdalda kaptıryordum 120-130 birden yine yavaşlamaya başladı sağda durdum bu sefer Allahtan yedek depo vardı yedeğe aldım benzinliğe gittim yoksa kurtarıcım Besimi arıyacaktım yine :mrgreen: 210 kmde yedeğe düşmüş oldum 48tl ye doldu sanırsam yedeğe 15tl lik ortalama yakıt kalıyor çünkü boşken 64Tl ye dolmuştur.Anladğım kadarı ile genel olarak 100 üstü gidince 80 km farkediyor.:?

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Barış seninde yazğın gibi 90 üstü limitlere çıktığın zaman net 80+ km daha az yol alıyorsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,652
    Beğenilmiş
    6,884
    yedek depo hariç 240 250 km yapar ne kadar çok gaz Verirsen O kadar. AZ yol gider

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu makinalada şu benzin göstergesi yok ya bi ona alışamadım takdırsammı acaba varmıdır bir yolu :mrgreen:

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bende şu benzin göstergesine yok diye takılanlara takılıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şu benzin göstergesine yok diye takılanlara takılıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Al benden de o kadar yedek depo varken göstergeye ne hacet

Barış sen göstergeden vazgeç nerede kalırsan ara ben gelirim yaw

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,652
    Beğenilmiş
    6,884
    göstergeye hiç gerek yok makinada eskiyince sende anlıcan en güzel sistem sabit rakamda benzin alıp km yi sıfırlamak yedeğe düşünce benzin alıcan aynı rakamda 2 ci benzini aldığında kaç km gidiceni zaten bileceksin

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahanda Erkan bana laf sokmuş yeni farkettim gec oldu ama neyse

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Barış merhaba.
    Ben gerçek anlamda 1998 de kendi motosikletimi aldıktan sonra ve bu güne kadar kullanmış olduğum hiçbir motosiklette benzin göstergesi yoktu (aaabi bizim motorumuzda hiç benzin göstergesi olmadı kiiiiii:().
    Benzin musluğunu kullanmayı öğrendikten sonra gerek bile duymayacaksın kaldı ki benzin göstergesi her zaman doğruyu göstermez.Bizim motorların deposu da şekil itibarıyla benzin göstergesi takmak için uygun değil zaten.Boşa uğraşma .Haa ben azimliyim (eyvallah) ille de taktıracağım dersen de verim alamayacaksın.

Benzin tüketimine değinecek olursak.Benim 350 Daytona dan örnek vereyim.Denemelerim sonucu depodaki son damlaya kadar(Karbüratörü iyi ayarlanmış,bakımlı ve usturuplu kullanımda)Ana depo 300 yedek depo 80 km toplamda 380 km gidiyor.Hadi biz bunu toplamda 350 diyelim .
    Yedek depoda en az 3.5 lt benzin kalıyor karma kullanımla en az 60-70 km yapman gerekir.Bu değerlere göre sorunsuz ve göstergeye gerek duymaksızın motosikletini kullanabilirsin ki senin motosikletin 250cc olduğuna göre fazla km bile yapması gerekir diye düşünüyorum.

Her şey iyi bir karbüratör ayarı,sübap ayarı ,temiz bir hava filtresi ve temiz bujilerde bitiyor.

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış merhaba.
    Ben gerçek anlamda 1998 de kendi motosikletimi aldıktan sonra ve bu güne kadar kullanmış olduğum hiçbir motosiklette benzin göstergesi yoktu (aaabi bizim motorumuzda hiç benzin göstergesi olmadı kiiiiii:().
    Benzin musluğunu kullanmayı öğrendikten sonra gerek bile duymayacaksın kaldı ki benzin göstergesi her zaman doğruyu göstermez.Bizim motorların deposu da şekil itibarıyla benzin göstergesi takmak için uygun değil zaten.Boşa uğraşma .Haa ben azimliyim (eyvallah) ille de taktıracağım dersen de verim alamayacaksın.

Benzin tüketimine değinecek olursak.Benim 350 Daytona dan örnek vereyim.Denemelerim sonucu depodaki son damlaya kadar(Karbüratörü iyi ayarlanmış,bakımlı ve usturuplu kullanımda)Ana depo 300 yedek depo 80 km toplamda 380 km gidiyor.Hadi biz bunu toplamda 350 diyelim .
    Yedek depoda en az 3.5 lt benzin kalıyor karma kullanımla en az 60-70 km yapman gerekir.Bu değerlere göre sorunsuz ve göstergeye gerek duymaksızın motosikletini kullanabilirsin ki senin motosikletin 250cc olduğuna göre fazla km bile yapması gerekir diye düşünüyorum.

Her şey iyi bir karbüratör ayarı,sübap ayarı ,temiz bir hava filtresi ve temiz bujilerde bitiyor.
    Teşekkür ederim zaman ayırdığın için zaten şakaydı benzin göstergesi bu motora eklemek isteğim şeylerin en sonunda yeralmakta daha krom radyatör kapağı,krom sinyal,krom sis farı belki sonra orjinal çanta falan çoook çalışmam gereek çooook :mrgreen:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)