Alıntı Greth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla bende bır suru baslık altında okuyorum sorunlar vs vs dıye.. gozumu korkutuyor acıkcası. daha motorum yok ama aldıgımda her hafta servıse gıtmekten korkuyorum. :(
tek cıkardığı sıkıntı şanzumandı o da bazılarında 2. vitesten atma oldu , başkada hiç bir sıkıntısını görmedim , o sorunlar sorunlar dediğimiz de burası Regal Raptor kullanıcılarının toplandıgı bir yer hani ufacık bişey bile olsa herkes birbirine soruyor sıkıntı olmasa bile , sana da önerim kanımca eğer hızı seviyosan , motoru haşat etmeye bayılıyosan , alma derim , biz sadece bakımdan bakıma gidiyoruz bizde neden bir problem cıkmıyor? sonuçta kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor , bu motoru alıcaksın diye . Çin'lilerin ürettigi en güzel en dayanıklı makineler bunlar , eğer sen motoruna bakmazzsan o da sana bakmaz her günn servise gidersin , o yüzden dikkatli olmak lazım . Regalin cıkardığı sıkıntılar zaten ufak tefektir hemen halledilicek şeylerdir , eğer bu makinelerin sıkıntısıyla uğraşamazsan , bir dragstar'ın en500'ün viragonun sorunlarıyla hiç ilgilenemezsin o yüzden biraz açık düşünmek lazım hocam .
İyi forumlar.