Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Umut Sezen
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek cıkardığı sıkıntı şanzumandı o da bazılarında 2. vitesten atma oldu , başkada hiç bir sıkıntısını görmedim , o sorunlar sorunlar dediğimiz de burası Regal Raptor kullanıcılarının toplandıgı bir yer hani ufacık bişey bile olsa herkes birbirine soruyor sıkıntı olmasa bile , sana da önerim kanımca eğer hızı seviyosan , motoru haşat etmeye bayılıyosan , alma derim , biz sadece bakımdan bakıma gidiyoruz bizde neden bir problem cıkmıyor? sonuçta kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor , bu motoru alıcaksın diye . Çin'lilerin ürettigi en güzel en dayanıklı makineler bunlar , eğer sen motoruna bakmazzsan o da sana bakmaz her günn servise gidersin , o yüzden dikkatli olmak lazım . Regalin cıkardığı sıkıntılar zaten ufak tefektir hemen halledilicek şeylerdir , eğer bu makinelerin sıkıntısıyla uğraşamazsan , bir dragstar'ın en500'ün viragonun sorunlarıyla hiç ilgilenemezsin o yüzden biraz açık düşünmek lazım hocam .
    İyi forumlar.

yok hocam zaten gaza yuklenıyım motoru hasat edıyım gıbı kafalarda olan bı ınsn degılım. motor konusana cok yabancıyım. bu formu yaklkasık 1 haftadan az bır suredır takıp edıyorum. bunlar ılk ızlenımlerım. marka konusunda RR'dan baska bı secenegımın olucagınıda dusunmuyorum. goruntu / fıyat acısından. formu daha cok takıp edıp RRların genel eksıklıklerını ve bu eksıklıklerın nasıl gıderılıcegı hakkında daha cok bılgı toplıyım motorumu da oyle almak ıstıyorum. yanı kısacası bılgı bılgı daha fazla bılgı. yarın obur gun motoru elıme aldıgımda herhangı bır sorunla karsılasırsam sorunun ne oldugunu servıse gıtmeden bılmek ıstıyorum eger ogrenebılırsemde kendı basına halletmek tek amacım dıyebılırım.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Greth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok hocam zaten gaza yuklenıyım motoru hasat edıyım gıbı kafalarda olan bı ınsn degılım. motor konusana cok yabancıyım. bu formu yaklkasık 1 haftadan az bır suredır takıp edıyorum. bunlar ılk ızlenımlerım. marka konusunda RR'dan baska bı secenegımın olucagınıda dusunmuyorum. goruntu / fıyat acısından. formu daha cok takıp edıp RRların genel eksıklıklerını ve bu eksıklıklerın nasıl gıderılıcegı hakkında daha cok bılgı toplıyım motorumu da oyle almak ıstıyorum. yanı kısacası bılgı bılgı daha fazla bılgı. yarın obur gun motoru elıme aldıgımda herhangı bır sorunla karsılasırsam sorunun ne oldugunu servıse gıtmeden bılmek ıstıyorum eger ogrenebılırsemde kendı basına halletmek tek amacım dıyebılırım.
    Mantık güzel ama uygulanabilirliği az bir yöntem. Çünkü bu arızalar vs.. en hızlı motoru alıp başına geldiğinde öğrenebiliyorsun :mrgreen:

Kendine güzel bir usta bulup sürekli onunla irtibata geçip eksikliklerini orada tamamlamak daha hızlı bir yöntem. Bu sonuçta senin ilk motorun olacak ve bu sayede motoru tanımayı öğreneceksin gibi düşünebilirsin. En azından çevremde gördüğüm insanlar bende dahil olmak üzere hep böyle yapıyor. Yani her şeyi öğrenecem diye motor sevdanı erteleme bence.

Fikir vermesi açısından paylaşmak istedim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)