Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Greth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende bır suru baslık altında okuyorum sorunlar vs vs dıye.. gozumu korkutuyor acıkcası. daha motorum yok ama aldıgımda her hafta servıse gıtmekten korkuyorum. :(
    tek cıkardığı sıkıntı şanzumandı o da bazılarında 2. vitesten atma oldu , başkada hiç bir sıkıntısını görmedim , o sorunlar sorunlar dediğimiz de burası Regal Raptor kullanıcılarının toplandıgı bir yer hani ufacık bişey bile olsa herkes birbirine soruyor sıkıntı olmasa bile , sana da önerim kanımca eğer hızı seviyosan , motoru haşat etmeye bayılıyosan , alma derim , biz sadece bakımdan bakıma gidiyoruz bizde neden bir problem cıkmıyor? sonuçta kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor , bu motoru alıcaksın diye . Çin'lilerin ürettigi en güzel en dayanıklı makineler bunlar , eğer sen motoruna bakmazzsan o da sana bakmaz her günn servise gidersin , o yüzden dikkatli olmak lazım . Regalin cıkardığı sıkıntılar zaten ufak tefektir hemen halledilicek şeylerdir , eğer bu makinelerin sıkıntısıyla uğraşamazsan , bir dragstar'ın en500'ün viragonun sorunlarıyla hiç ilgilenemezsin o yüzden biraz açık düşünmek lazım hocam .
    İyi forumlar.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Umut Sezen
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek cıkardığı sıkıntı şanzumandı o da bazılarında 2. vitesten atma oldu , başkada hiç bir sıkıntısını görmedim , o sorunlar sorunlar dediğimiz de burası Regal Raptor kullanıcılarının toplandıgı bir yer hani ufacık bişey bile olsa herkes birbirine soruyor sıkıntı olmasa bile , sana da önerim kanımca eğer hızı seviyosan , motoru haşat etmeye bayılıyosan , alma derim , biz sadece bakımdan bakıma gidiyoruz bizde neden bir problem cıkmıyor? sonuçta kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor , bu motoru alıcaksın diye . Çin'lilerin ürettigi en güzel en dayanıklı makineler bunlar , eğer sen motoruna bakmazzsan o da sana bakmaz her günn servise gidersin , o yüzden dikkatli olmak lazım . Regalin cıkardığı sıkıntılar zaten ufak tefektir hemen halledilicek şeylerdir , eğer bu makinelerin sıkıntısıyla uğraşamazsan , bir dragstar'ın en500'ün viragonun sorunlarıyla hiç ilgilenemezsin o yüzden biraz açık düşünmek lazım hocam .
    İyi forumlar.

yok hocam zaten gaza yuklenıyım motoru hasat edıyım gıbı kafalarda olan bı ınsn degılım. motor konusana cok yabancıyım. bu formu yaklkasık 1 haftadan az bır suredır takıp edıyorum. bunlar ılk ızlenımlerım. marka konusunda RR'dan baska bı secenegımın olucagınıda dusunmuyorum. goruntu / fıyat acısından. formu daha cok takıp edıp RRların genel eksıklıklerını ve bu eksıklıklerın nasıl gıderılıcegı hakkında daha cok bılgı toplıyım motorumu da oyle almak ıstıyorum. yanı kısacası bılgı bılgı daha fazla bılgı. yarın obur gun motoru elıme aldıgımda herhangı bır sorunla karsılasırsam sorunun ne oldugunu servıse gıtmeden bılmek ıstıyorum eger ogrenebılırsemde kendı basına halletmek tek amacım dıyebılırım.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Greth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok hocam zaten gaza yuklenıyım motoru hasat edıyım gıbı kafalarda olan bı ınsn degılım. motor konusana cok yabancıyım. bu formu yaklkasık 1 haftadan az bır suredır takıp edıyorum. bunlar ılk ızlenımlerım. marka konusunda RR'dan baska bı secenegımın olucagınıda dusunmuyorum. goruntu / fıyat acısından. formu daha cok takıp edıp RRların genel eksıklıklerını ve bu eksıklıklerın nasıl gıderılıcegı hakkında daha cok bılgı toplıyım motorumu da oyle almak ıstıyorum. yanı kısacası bılgı bılgı daha fazla bılgı. yarın obur gun motoru elıme aldıgımda herhangı bır sorunla karsılasırsam sorunun ne oldugunu servıse gıtmeden bılmek ıstıyorum eger ogrenebılırsemde kendı basına halletmek tek amacım dıyebılırım.
    Mantık güzel ama uygulanabilirliği az bir yöntem. Çünkü bu arızalar vs.. en hızlı motoru alıp başına geldiğinde öğrenebiliyorsun :mrgreen:

Kendine güzel bir usta bulup sürekli onunla irtibata geçip eksikliklerini orada tamamlamak daha hızlı bir yöntem. Bu sonuçta senin ilk motorun olacak ve bu sayede motoru tanımayı öğreneceksin gibi düşünebilirsin. En azından çevremde gördüğüm insanlar bende dahil olmak üzere hep böyle yapıyor. Yani her şeyi öğrenecem diye motor sevdanı erteleme bence.

Fikir vermesi açısından paylaşmak istedim

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bendede ilk aldığımda bu tarz bir sıkıntı olmuştur. jikleyi kaldırıp motoru çalıştırıyordum motor ısnınınca jikleyi kapatıyordum. ama meğersem jikle pimi kapanmıyordu ben kapatmama rağmen çok ufak bir yağ sürünce bu sorun geçti. jiklenin kaldırdığı pime bir bak istersen

onurbahattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün rolentiyi az yükselttim çalıştırdım bir sıkıntı yok tu anlamadım bende
    şuan gayet iyi çalışıyor rolentiyi yükseltmek gerekiyormuş sanırım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    arkadaşlar ufak tefek sorunlar illaki olacak bu fiyata bu kasa ve çin malı bir makina alıyorsunuz sorunu çözülmeyecek makina yoktur herşeyden önemlisi iyi servis ve ustadır çünki sağlam makinanın ayarlarını bozup bir türlü ayarlayamayan ve motordan soğutan ustalarda gördük böyle bir makinayı alıp 0 gibi düzene sokan ustalarda gördük herşey ustada biter

Umut Sezen
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ufak tefek sorunlar illaki olacak bu fiyata bu kasa ve çin malı bir makina alıyorsunuz sorunu çözülmeyecek makina yoktur herşeyden önemlisi iyi servis ve ustadır çünki sağlam makinanın ayarlarını bozup bir türlü ayarlayamayan ve motordan soğutan ustalarda gördük böyle bir makinayı alıp 0 gibi düzene sokan ustalarda gördük herşey ustada biter
    aslında herseyden once bır ustanın yanındamı gecırmsem yaz tatılımı dıye dusunmeden edemıyorum :D

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar karbiratör manifoltu 70tl çok gibi başka motorların olmuyormu ,bu zamana kadar bu sıkıntıyı yaşayan olmadımı hiç orjinal parçamı kullanıldı hep mutlaka başka bir Çin motorunun manifoltu uyar diye düşünüyorum?

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Ben geçen yıl değiştirdim çiftine 40 tl verdim sanırım. Hatta konusu olacaktı. Parçacıdan Regal parçası diyerek isteme, usta söksün numune göndersin çırağı varsa aldırsın. 1/3 oranında düşüyor fiyat

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ozguralic Nickli Üyeden Alıntı
    Ben geçen yıl değiştirdim çiftine 40 tl verdim sanırım. Hatta konusu olacaktı. Parçacıdan Regal parçası diyerek isteme, usta söksün numune göndersin çırağı varsa aldırsın. 1/3 oranında düşüyor fiyat

evet çok mantıklı ama işte samsunda seçenek biraz kısıtlı ,bir kaç tane orta düzeyde motor servisi var onun için biraz şansa kaldı iş neyse zaten tamolarak yırtılmamış çatlamaya durmuş ben garantiye girer sandım ama girmiyormuş celil abi öyle dedi

dün aldım arkadaşlar ilk uğur mondial verdiler kısa geldi sonra değiştim 40tl verdim çiftine en kısa zamanda taktırıcam ...

Ama şu sabah ilk çalıştırdığımız da motorun stop etmesi beni çok sinir ediyor motor ısınınca sıkıntı yok ama işte sürekli gaz vermem gerekiyor gazı kesiyorum tık stop ediyor bunun bir çözümü yokmu acaba arkadaşlar...

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)