Aküyü bi şarz'a tak ilk önce tutmaz yine biterse, yeni akü tek ve kesin çözüm.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)Aküyü bi şarz'a tak ilk önce tutmaz yine biterse, yeni akü tek ve kesin çözüm.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)mrh. orhan 9 ayda akünün bozulmaması gerekir acaba makina şarz ediyormu kontrol etmek için motoru çalıştır farı yak motora gaz ver gaz verdiğinde far ampülü daha güçlü yanıyor gazı bırakınca sönük yanıyorsa şarz ediyordur o zaman aküde sorun olabilir makinanın akü şarz trafosu ile veya bir motorcuya şarz ettirip dene şarz tutarsa düzelir tutmazsa yeni aküyü düşünürsün piyasada 60 tl den başlayan çin aküler var 2 sezon dayanıyorlar veya daha kaliteli bir aküde tercih edebilirsin bütçe meselesi kolay gelsin![]()
regal raptor spyder 350 cc
istanbul
AB Rh (+)yok abi otobüsün altına girdim sonra böle oldu, bir iki gün ateşlemeden takıla takıla alıyordu, ama artık ne far yanıyor ne bişey. vurdurarak çalıştırıyorum 190 kg motoru.
regal raptor spyder 350 cc
istanbul
AB Rh (+)
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Gecen gün bunları okudum aşağıya garaja gittim saat 23.30 mağazayı kapattım tek düşüncem eve gitmek bu arada o saatten sonra otobüs dolmuş falan da yok motorun başına gittim kontağı açtım marşa basıyorum ses yok hiçbişi yok ahanda da dedim banada oldu kaldık bi heyecan bi panik sonra fitesde bırakmışım ayaklığıda iptal ettiğim için viteste çalışmıyor yazılanların fazla etkisinde kalmışım :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)